Unatkozok, de csillapíthatatlan tudásszomjam van. Valami linket tudtok küldeni, ami érdekes?
Ezt több ismerősöm is érdekesnek találta:
A piramisok titkainak leleplezése https://www.youtube.com/watch?v=EOvkFLK1fn0
Köszi! Érdekes volt. Megnéztem a videót, és elolvastam az összes ehhez kapcsolódó hozzászólást. Elgondolkodtató volt, sok hasznos információt megtudtam ezáltal. Eddig nem tudom, hogy hova tegyem a dolgot, mivel nem tudom megcáfolni a videóban szereplő tényeket. A film vége nem tetszett különösebben, nem ilyen befejezésre számítottam, azt hittem, hogy inkább arra éleződik ki, hogy ezek a dolgok hogy jöhettek létre akkor, nem pedig, hogy mit akartak ezzel üzenni nekünk. Ettől függetlenül jó volt, bár szeretem a matematikát is, de az a sok "számolás" a pínél, illetve az aranymetszésnél... Ráadásul elhadarva... Ember legyen a talpán, aki megértette elsőre.
Válaszok jöhetnek még!
Köszi a válaszokat!
#5 Már leérettségiztem. Pont töriből emelteztem, a számomra elérhető videókból nem igazán tudtam meg újabb dolgokat. :\ De a kezdeményezés nem rossz. Megjegyzés: A nőnek nagyon idegesítő a hangja. :D
#6 Belenéztem a videókba, nem vagyok ilyen tudományos beállítottságú egyén, szóval annyira nem kötött le, de abszolút hasznosak a videók, mert tényleg lehet belőluk tanulni. Az utóbbi csatornán lévő videók amúgy jobban tetszettek. Nyilván nem néztem meg az összeset, csak azokat, amik így elsőre érdekeltek.
Bocsi nem tudtam hogy a töri már meg van!
Tudod mi érdekes még? Bár nem tudom hogy az oltja-e a tudásszomjadat!
Én mindig a youtubon nézem a How its made :)))Nekem tetszik és érdekes!
Köszi! Én abszolút gyakorlati beállítottságú ember vagyok, szóval fel is iratkoztam a csatornára. Megint új dolgokat tanultam. Azt hittem, hogy a lakat sokkal bonyolultabb szerkezet. Tévedtem. :D
Ha tudtok még ilyen jó csatornákat, vagy bármi egyebet, akkor még kuldhettek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!