Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Unatkozok, de csillapíthatatla...

Unatkozok, de csillapíthatatlan tudásszomjam van. Valami linket tudtok küldeni, ami érdekes?

Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Ezt több ismerősöm is érdekesnek találta:

A piramisok titkainak leleplezése https://www.youtube.com/watch?v=EOvkFLK1fn0

2014. máj. 26. 21:56
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi! Érdekes volt. Megnéztem a videót, és elolvastam az összes ehhez kapcsolódó hozzászólást. Elgondolkodtató volt, sok hasznos információt megtudtam ezáltal. Eddig nem tudom, hogy hova tegyem a dolgot, mivel nem tudom megcáfolni a videóban szereplő tényeket. A film vége nem tetszett különösebben, nem ilyen befejezésre számítottam, azt hittem, hogy inkább arra éleződik ki, hogy ezek a dolgok hogy jöhettek létre akkor, nem pedig, hogy mit akartak ezzel üzenni nekünk. Ettől függetlenül jó volt, bár szeretem a matematikát is, de az a sok "számolás" a pínél, illetve az aranymetszésnél... Ráadásul elhadarva... Ember legyen a talpán, aki megértette elsőre.

Válaszok jöhetnek még!

2014. máj. 27. 00:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha még életedben nem tanultál statisztikát, fogj hozzá, kb minden szakmához fog kelleni (bár nem tudom mennyi idős vagy) és az emberek nagy százalékát megszivatja. Ha azt érted, nyert ügyed van.
2014. máj. 28. 07:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Most erettsegizek. 18 vagyok. Eddig statisztika cimszo alatt ilyen dolgokat tanultunk, hogy median, modusz, szoras. Gondolom az egyetemi statisztika mas. Nekem is lesz majd, mivel penzugy es szamvitelre jelentkeztem. Tudsz esetleg linket kuldeni, amit jonak talalsz?
2014. máj. 28. 15:04
 5/10 amira21 ***** válasza:

Ha most fogsz érettségizni akkor ajánlom ezt az oldalt:

[link]

töri tételekhez tökéletes :)

2014. júl. 30. 21:20
 6/10 anonim ***** válasza:
ha tudsz angolul, ajánlom a vsauce és numberphile youtube csatornákat, szórakoztatóak és tanulni is tudsz belőlük.
2014. júl. 30. 21:44
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

#5 Már leérettségiztem. Pont töriből emelteztem, a számomra elérhető videókból nem igazán tudtam meg újabb dolgokat. :\ De a kezdeményezés nem rossz. Megjegyzés: A nőnek nagyon idegesítő a hangja. :D

#6 Belenéztem a videókba, nem vagyok ilyen tudományos beállítottságú egyén, szóval annyira nem kötött le, de abszolút hasznosak a videók, mert tényleg lehet belőluk tanulni. Az utóbbi csatornán lévő videók amúgy jobban tetszettek. Nyilván nem néztem meg az összeset, csak azokat, amik így elsőre érdekeltek.

2014. júl. 30. 23:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Esetleg van személyes kedvenced tőluk?
2014. júl. 30. 23:36
 9/10 amira21 ***** válasza:

Bocsi nem tudtam hogy a töri már meg van!

Tudod mi érdekes még? Bár nem tudom hogy az oltja-e a tudásszomjadat!

Én mindig a youtubon nézem a How its made :)))Nekem tetszik és érdekes!

2014. júl. 30. 23:44
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi! Én abszolút gyakorlati beállítottságú ember vagyok, szóval fel is iratkoztam a csatornára. Megint új dolgokat tanultam. Azt hittem, hogy a lakat sokkal bonyolultabb szerkezet. Tévedtem. :D

Ha tudtok még ilyen jó csatornákat, vagy bármi egyebet, akkor még kuldhettek. :)

2014. júl. 31. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!