Hogyha igazoltan hiányzok több, mint 250 órát, akkor mi van?
Figyelt kérdés
Mármint... Akkor is köteleznek osztályozóra, hogyha mindenből lezárható vagyok, mert mindenből van legalább 5 jegyem mindkét félévben és kétesre sem állok semmiből?2014. máj. 24. 22:21
11/13 anonim válasza:
"szóval ha értékelhető vagyok akkor nem köthetnek belém, pláne hogy betegség miatt hiányoztam ennyit."
- Pont nem ezt írtam, de mindegy...
12/13 anonim válasza:
Te pont nem ezt írtad, a törvény meg pont ezt írja.
13/13 anonim válasza:
"Te pont nem ezt írtad, a törvény meg pont ezt írja."
- Sehol nem írja a törvény, hogy ilyen mértékű hiányzás mellett ne volna meg ELVILEG a lehetőség arra, hogy osztályozóra küldjék az embert. Az más kérdés, hogy gyakorlatilag nem csinálnak a tanárok maguknak plusz munkát, főleg ha lezárható a ttanuló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!