Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Meg lehet nézni valahol, hogy...

Meg lehet nézni valahol, hogy hány embert vesznek fel egy szakra költségtérítéses képzésre?

Figyelt kérdés

2014. máj. 22. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
felvi. hu statisztikák v vmi ilyesmi
2014. máj. 22. 12:37
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi, de én ott csak olyat találtam, hogy az elmúlt években hány embert vettek fel. olyat, hogy idén hányat fognak, nem.
2014. máj. 22. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:

2 nap alatt 3. helyre linkelem be:

[link]

használhatnátok a keresőt GYK.hu-n is mert sokszor azért nem válaszolnak a kérdésekre mert 5x-6x ellett már mondva.

2014. máj. 22. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Bocs! ezt akartam linkelni.

[link]

2014. máj. 22. 13:04
 5/7 A kérdező kommentje:
szia! amit belinkeltél, azt természetesen már én is megtaláltam (gyanítom, mindenki), de itt csak azt látni, hogy ÖSSZESEN hány embert vesznek majd fel, nem pedig azt, hogy fizetősre hányat fognak.
2014. máj. 22. 13:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja ééééértem a problémád.

Bocsi.. Erről én sem tudok de a felvi.hu-n belül biztos hogy valahol meg kell lennie. Esetleg irj nekik 1 levelet nekem mindig gyorsan válaszoltak a kérdéseimre.

2014. máj. 22. 13:37
 7/7 A kérdező kommentje:
valószínűleg az lesz :) mindenesetre köszi mindenkinek a segítséget! :)
2014. máj. 22. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!