Ingyenes vagy nagyon olcsó alternatív középiskola? Waldorfosok vannak itt?
17 éves lány vagyok, most vagyok 4 éves gimnáziumban 11.-es.
Az utolsó évemben szeretnék átmenni egy másik suliba, bár ez már több éve így van, de most jutottak el a szüleim is oda, hogy megengednék, mert ahova most járok, az már elviselhetetlen..Nagyon kinéznek, kirúgással fenyegetnek, megaláznak, és butának néznek, miközben nem vagyok az, de ez egy nagyon erős iskola és itt már elkönyveltek h.lyének, meg sokat is hiányoztam, mert fizikailag is rosszul vagyok attól, ha be kell mennem.
Valószínúleg azért, mert elég erős személyiségem van, igénylem a művészeteket és a zenét, valamint érzelmileg is elég labilis vagyok (család miatt és önértékelési problémák miatt).
Waldorfba iszonyúan átmennék, de drága..nincs valami más alternatív suli?Vagy egyáltalán érdemes lenne átmenni most ilyenbe?Biztos, hogy meg tudnám szokni, de nem lennék nagyon lemaradva?Mert úgy érzem, államiban nem ragadt rám túl sok..És ha átmennék pl Waldorfba, akkor ugye mivel az 5 éves, ezért még 2 évem lenne és fel tudnék készülni rendesen az érettségire..
Mindent összevetve, a lényeg:
1.Érdemes-e most váltani Waldorfra?
2.Nincs valami kedvezmény ide?Mert nekem a szüleim nem finanszíroznák..
3.Van-e olyan állami suli, ami ingyenes és szabadelvű a nevelés, tehát ami az alternatív sulikra hasonlít?
Budapesthez lakok közel, főleg Budapesti sulikra vagyok kíváncsi, de Pest megyéből jöhet minden.
Köszi :)
Igen, ezt már néztem, de elég drága..s megtehetnénk, hogy kifizessük, de a szüleim nem fognak ebbe belemenni soha..esetleg ha tényleg elég olcsó.
Nincs valami ösztöndíj erre? :(
Valaki segítsen..nem tudom, hova menjek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!