Jó, csak egy dietetika meg az orvosi nem ugyan az... alacsonyabb biztos, hogy nem lesz... 400< de szerintem max 430.
Tippelhetsz magadtól is, itt senki nem fogja neked megmondani biztosra.
Figyelj! Szerintem ne nézd le a többieket sem! Valószínű ha neked kellene megírni egy teljesen más tantárgyból, nem biztos, hogy jót érnél el!
Egészségügyi alapismeretekből országos versenyt nyertem, ma érettségiztem emelt szinten.
Attól még, hogy te orvosira jelentkezel, vagy a többi jó szakra, nem kellene lenézni a másikat... szépen néznél ki, ha mindenki ugyanabból érettségizne, elég kevés eséllyel jutna be mindenki.
Nekünk az a tantárgy nehéz, ugyanúgy kell tanulni hozzá. Szóval igen, bunkó voltál. :)
Bocs, de ne verd a nyálad, amiért neked 2 emelt szintű kell. Ha meg ennyire okos vagy nem mindegy hány pont kell? Adj bele akkor mindent és legyen 500 pontod, akkor biztos felvesznek!
Lehet még most nem kell egy emelt sem, de sokkal előrébb vagyok, mintha nem tettem volna, később meg kitudja mire lesz ez jó nekem!
Debrecenbe írtam be az orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikát, beszéltem pár ismerőssel, azt mondják nagyon nem könnyű... ott orvosi karon van.
Amúgy meg mi ez, hogy " ráadásul nem "egészségügyi alapismeretekből" kell érettségizni "...
és ha azt mondtam volna, figyelj, bioszból emeltezek?
Figyelj, az engem is felidegesít, de attól még ez az egész kijelentésed nagyon úgy hangzott, hogy lenézed azt, aki abból a tantárgyból érettségizik.
Én is szerettem volna orvosira jelentkezni, de sajnos ahol én tanulok, nagyon kevés az esély arra, hogy felkészüljek, egyedül viszont nem tudok. Úgyhogy ez maradt.
Újra akarsz felvételizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!