Mennyi az idén várható felvételi pontszám a pesti orvosira?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy tavaly 423 pont volt, az érdekel, ha valaki tud arról valamit, hogy ez várhatóan csökkenni vagy növekedni fog.2014. máj. 20. 11:10
21/28 anonim válasza:
SE-GYTK-ra mennyit tippeltek? Szerintetek ott is minimális változás várható?
22/28 anonim válasza:
előző válaszoló:
a SOTE-GYTK 382-390 közé fog esni!
24/28 anonim válasza:
Azt is leírnád h miért gondolod ezt?
25/28 anonim válasza:
A jelentkezők számát összevetve + első helyes jelentkezők + 2 emelt kell.
26/28 anonim válasza:
Én azt gondolom ,hogy kevesebb kell majd:)
27/28 anonim válasza:
Minimális az esélye hogy 20 pontot emeljenek...
28/28 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy kémiából Pesten sem remekeltek elvileg, Győrben sem voltak túl jók az arányok.
Kémia tanárom véleménye szerint ha jó mindenkinek a szóbelije, akkor stagnálni fog, ha viszont nem mindenkinek, akkor muszájak lesznek pár pontot csökkenteni.
Nekem 421 pontom van emelt szóbeli eredményekkel, szóval remélem leviszik 420-ra és akkor pont bent vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!