Mennyi az idén várható felvételi pontszám a pesti orvosira?
Én kórházban dolgozok, és az orvosok szerint emelkedni fog.
Sőt valaki szerint, akár 10-15 pontot is nőhet.
A csökkenés szerintem is kizárható, én olyan 431-435-re tippelnék. 2012-ben 435 volt, akkor is sokan jelentkeztek.
Hagyjuk már ezt a "mert most két emelt szintű kell, azért ilyen alacsony a ponthatár" dolgot.
Én 2012-ben megcsináltam mindkettőből az emeltet, pedig senki nem kérte. És nem vagyok zseni, nem jártam elit iskolába, még csak magántanárom sem volt.
Most meg mindenki azzal védekezik, hogy a két emelt szintű mennyivel nehezebb...
Aki kicsit is odateszi magát, 75%-nál rosszabbat nem ír egyikből sem.
Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy jó lenne, ha megint legalább 435 lenne a ponthatár (SOTE), mert nagyon meglátszott az idei évfolyamon a színvonalromlás.
És ezt nem fröcsögésből mondom, két gyakvezem megmutatta a félévi vizsgákról készített statisztikákat, és kifejezett romlást mutatott az előző évhez képest (nemcsak a magyar hallgatóknál amúgy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!