Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik iskolában van programoz...

Melyik iskolában van programozó szakma?

Figyelt kérdés
Lehetőleg közel legyen Miskolchoz.Előre is köszi a "Normális" választ!
2014. máj. 19. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Középsuli vagy fősuli?

Középsuli:talán a Bánki,de nem vagyok benne biztos.(ez Nyíregyen)

Meg esetleg a gimik Nyíregyen, ahol informatika-osztályt hirdetnek(ott talán tanulnak programozást is)

2014. máj. 19. 18:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem láttam hogy lenne programozó szakma.Vagy talán ebbe a kategóriába tartozik:elektrotechnika-

elektronika

2014. máj. 19. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát,talán.

Arany Jánosban van (vagy volt) infó csoport, nem tudom mennyit programoztak,csak annyit, hogy ők a kettes számrendszerben szoroztak is(vagy m)

Több infójuk volt.

2014. máj. 19. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Középiskolai szinten jobb, ha nem feszülsz rá még az informatikára/programozásra.

- A szakmához egyetem nélkül kevés.

- Az egyetemen közel 0 előnyöd lesz belőle (ha szakmában tanulsz tovább), amit középiskolában tanulsz, semmit nem fog egyetemen érni.

- Beszűkíted a látóköröd és a lehetőségeid, azzal, hogy egy szakmai területre koncentrálsz, de nem veheted biztosra, hogy mire elvégzed is az fog érdekelni.

2014. máj. 20. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!