Mit tegyek, ha már most kikészültem a tanulástól?
Az első a kávé csökkentése.
Én amikor igy vagyok mindig amikor felállok a székröl csinálok pár fekvötámaszt vagy felülést, ezzel a vérkeringés kicsit javul.
Az alvásra hagyj időt.
Reggeli laza napindító torna sokat segíthet
Plusz egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, kerüld a sok szenny kaját! Ezzel nem csak a tanulást fogod segíteni, hanem az egész tested megújul! :)
Nekem egy jó alvás mindig segít! Az is fontos hogyan alszol... hiába alszol 9 órát, ha az nem jó minőségű nem ér semmit. Valaki a délutáni 20 perc szundira esküszik, na én annyit nem bírok, kell legalább 1 óra akkor. :D
A kávét mindenképp csökkentsd- nem agyserkentő, esetleg ébren tart, mégpedig olyan formában, hogy felpörget (pörög az agyad, de nem tudsz koncentrálni tőle).
Persze mindenki másképp működik, de ha lehet így mondani, vagy egy "alapszabály". Pont, mint az iskola: 45-50 perc tanulás, 5-10 perc szünet. A szünet alatt szundíthatsz picit, tornázhatsz, elmész gyorsan boltba, vagy éppen meghallgatod a kedvenc számod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!