Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha utólag kiderül hogy csalt...

Ha utólag kiderül hogy csalt valaki érettségin, milyen következményei vannak?

Figyelt kérdés
Érettségin nem vették észre, de javításnál azt mondják hogy megegyeznek a hibák a másik érettségizővel, és feltételezik hogy csaltál érettségin, mit tudnak csinálni?

2014. máj. 15. 11:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%

7-es!

Jó, hogy nem jutalmazod már meg a gyereket azért, mert csalt...

2014. máj. 15. 12:45
 12/30 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, mégis melyik tárgy írásbelijén próbáltál meg csalni? Néhány év múlva lehet bekamerázzák az ilyen termeket, ahol iratják az érettségiket és akkor végképp nem lehet már, mert visszanézve egyből fogják látni, ki az, aki pl. megfordult vagy puskát húzoztt elő valahonnan
2014. máj. 15. 12:59
 13/30 anonim válasza:
0%
És ha csak évek múltán derül ki?
2014. máj. 15. 14:25
 14/30 anonim ***** válasza:
62%
Az egy egészen más eset,a vizsgabizottság akkor már nem működik, és nem tehet semmit. Ilyenkor csak bírósági úton lehet bármit tenni, és mivel a dolgozatokat egy évig köteles az iskola őrizni (de nem tilos tovább), valószínűleg eléggé lehetetlen lesz a bizonyítás, ha nem tesz mindenki beismerő vallomást.
2014. máj. 15. 14:39
 15/30 A kérdező kommentje:
Matematika és igen szét voltunk ültetve, de előttem lévőtől kértem segítséget! Csak a kedves javító tanárnak feltünt az hogy jó dolgozatot írtam... De utólag bármit mondhatnak, ha akkor nem kaptak el...
2014. máj. 15. 15:36
 16/30 anonim ***** válasza:
38%
Ezek szerint te még mindig úgy gondolod, hogy te diktálod a játékszabályokat?
2014. máj. 15. 15:39
 17/30 A kérdező kommentje:
így gondolod hogy én diktálom a játékszabályokat? Akkor mik a játékszabályok?
2014. máj. 15. 15:44
 18/30 anonim ***** válasza:
35%

Ha egy feladatnál kértél "segítséget", akkor azt nem nagyon veszik észre- Vagy nem éppen jó tanuló voltál matekból és most az szúrta a szemét a tanárnak, hogy

jobb lett a dolgozatod, mint amilyen szokott lenni?

2014. máj. 15. 15:57
 19/30 anonim ***** válasza:
35%
Vagy eddig mondjuk hármas voltál matekból és az érettségid meg ötös lett?
2014. máj. 15. 15:58
 20/30 A kérdező kommentje:
Igen, 3as voltam, 4-es lett kb..... De hozzá teszem hogy nem úgy csaltam hogy az egészet máséról "puskáztam" csak láttam hogy kb miket ír, és én is átnéztem úgy, de minden gondolat menet az enyém :). Meg ha készültem rá? 2006-től 2013-ig idegennyelvű és májusi érettségiket mind megcsináltam, és ismerősök is voltak a feladatok...
2014. máj. 15. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!