Egyetem mellett ugye azért van élet?
Jövőre ha minden jól megy egyetemre megyek(gépészmérnöki szak) és olvasgattam itt az egyetemi kérdéseket... Túlnyomó többségben azt olvasom, hogy ez valami iszonyatos nagy dolog és gyakorlatilag mellette aludni(alig) meg kávét főzni van ideje az embernek. Ja meg cigit tömni..
Félreértés ne essék egy pillanatig sem ringatom magam abban a tévhitben, hogy egy sétagaloppra vállalkozok, tudom én, hogy tanulni kell.. sokat. Csak ez kicsit most mégis ilyesztő így o.O
Szóval bennem most egy olyan képet alakítottak ki ezek a dolgok, hogy a motorozást(hobbim) elfelejthetem, bulizást(nem minden hétvégén járok de megdöglenék nélküle) megint csak, bárminemű párkapcsolatot(fontosabb mint az oxigén vagy a sör(hehe najó nem.. sörnél nincs fontosabb)) meg aztán végképp.
Az egészet már csak tetézi, hogy ha nem is 7 félév alatt(mint olvasom ez kb. a felső 10%-nak sikerül) de minél hamarabb szeretném elvégezni ezzel arányosan meg ugye nő, hogy mennyit tanulok.
Szóval légyszi nyugtassatok meg, hogy ennyire azért nem rossz a helyzet..
(itt megint csak kiemelném, hogy gépészmérnöki szakról van szó)
Ti például űztök hobbit egyetem mellett, a kapcsolatokat nem teszi gallyra ez a sok tanulás?
Azért a képességedtől is függ a dolog..
Ha csak átlagosan vagy akkor a hobbikra kevesebb időd marad..
De azért ott a nyár...
Igen lesznek vizsgaidőszakok amikor 1 hónapig sem látod a napot csak a szobából és tényleg csak kicsit pihenésképen fogsz barátnőzni vagy motorozni. (persze ha végezni akarsz minél hamarabb az akkor igaz) De fel a fejjel a félév elején lesznek ismerkedési bulik sörrel és mindennel..de ahogy egyre jobban beköszönt az ősz már a zh-ra fogsz koncentrálni ..valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!