Államira járok, első éves vagyok. Abba szeretném hagyni ezt a szakot, és másik iskolába és szakra átmenni. Ilyenkor kikell fizetnem a tandíj felét?
Igaz az, hogy ha valaki államira jár és abbahagyja azt a szakot, akkor kikell fizetnie a tandíj 50%-át?
És ha igen, akkor ez pontosan, hogy működik? Meddig kell kifizetnem?
Tudom ajánlani a hallgatói nyilatkozat elolvasását.
Nem csak most, hanem amúgy mindig mindent, mielőtt aláírsz egy szerződést. Felnőtt ember vagy, egyetemre jársz, a társadalomnak ezt mindenkitől el kellene várnia, te tőled főképp. És akkor hátha kicsit előrébb járnánk, és nem kellene a bíróságoknak pl a devizahiteles pereknél azt is mérlegelnie, hogy az ügyfél egyáltalán tudott-e értelmezve olvasni.
De ha nem akarod, akkor megmondom, hogy megengedi a szakváltást, nem kell fizetned :D
biztos nem kell fizetnem? úgy tudom, hogy csak akkor nem kell, ha ugyanabban az iskolában váltok szakot.
de én másik suliba megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!