Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kinek tudom jelenteni, hogy...

Kinek tudom jelenteni, hogy valaki kiszivárogtatta az idei középszintű matek érettségi feladatait?

Figyelt kérdés
Van szilárd bizonyítékom, hogy előre ismertem a kérdéseket.

2014. máj. 6. 17:50
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%

Csak a középszintű matek volt meg neki -

Állítólag - Az meg már lefutott

2014. máj. 6. 21:12
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

Talán a Marekné dr. Pintér Arankának tudod jelenteni

(Rózsa néni helyett nem tudom van-e valaki )

2014. máj. 6. 21:24
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a jövő évi van meg :D Sőt a 2015-ös érettségi feladatokat én állítom össze xD Kell valakinek?:D Jó pénzért megoldjuk :DD

Jó próbálkozás volt, csak kár h bukta. Mégis miért PONT NEKED küldte volna el valaki az érettségi feladatokat? Pont egy olyan embernek akinek sz*r köze van az érettségihez, legalábbis az ideihez?! Ha meg véletlenül kaptad meg(persze ezt sem hiszem el) akkor meg miért nem jelentetted azonnal? Így a matek érettségi után már felesleges.

Am meg mi a francért b***nál ki a diákokkal, akik már túl vannak rajta? Mi hasznod lenne belőle? Károd viszont szerintem igen...Mivel ez információ visszatartásnak minősül( Ne kövezettek meg ha én tudom rosszul :D)

2014. máj. 7. 15:37
 34/34 anonim ***** válasza:
Hova tűntél kérdező? :)
2014. máj. 7. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!