Kinek tudom jelenteni, hogy valaki kiszivárogtatta az idei középszintű matek érettségi feladatait?
Csak a középszintű matek volt meg neki -
Állítólag - Az meg már lefutott
Talán a Marekné dr. Pintér Arankának tudod jelenteni
(Rózsa néni helyett nem tudom van-e valaki )
Nekem a jövő évi van meg :D Sőt a 2015-ös érettségi feladatokat én állítom össze xD Kell valakinek?:D Jó pénzért megoldjuk :DD
Jó próbálkozás volt, csak kár h bukta. Mégis miért PONT NEKED küldte volna el valaki az érettségi feladatokat? Pont egy olyan embernek akinek sz*r köze van az érettségihez, legalábbis az ideihez?! Ha meg véletlenül kaptad meg(persze ezt sem hiszem el) akkor meg miért nem jelentetted azonnal? Így a matek érettségi után már felesleges.
Am meg mi a francért b***nál ki a diákokkal, akik már túl vannak rajta? Mi hasznod lenne belőle? Károd viszont szerintem igen...Mivel ez információ visszatartásnak minősül( Ne kövezettek meg ha én tudom rosszul :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!