Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kinek tudom jelenteni, hogy...

Kinek tudom jelenteni, hogy valaki kiszivárogtatta az idei középszintű matek érettségi feladatait?

Figyelt kérdés
Van szilárd bizonyítékom, hogy előre ismertem a kérdéseket.

2014. máj. 6. 17:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen hazudik. Miért küldené el bárki ingyen a feladatokat egy jelentéktelen kis senkinek? Ráadásul e-mailben, hogy még nyomon is legyen követhető! Persze-persze, kishuszár!
2014. máj. 6. 18:30
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk ha valaki olyan volt, aki az iskolában pl. tanár, akkor ciki a dolog, de tényleg kitolás lenne

nagyon sok diákkal, akik most úgy gondolják, túlvannak

a matekon és még más tantárgyakra készülnek

2014. máj. 6. 18:31
 23/34 anonim válasza:
100%

Ha igaz, akkor én jelenteném. Mondom ezt úgy, hogy most írtam az érettségit, és szerintem nehéz volt. Amúgy újra nem íratnák. Csak aki akarja legfeljebb. Ha egyáltalán bebizonyosodna, hogy tényleg így van, ahogy említetted.

Ha meg poén, akkor ajánlom, hgoy ezzel ne viccelődj, mert nagyon rossz vicc.

Tényleg, hogy került úgy hozzád, hogy nem is érettségizel még idén?

2014. máj. 6. 18:32
 24/34 anonim ***** válasza:
27%
Meg akkor ezt még az írásbeli megkezdése előtt lehetett v. kellett volna "lejelenteni", nem utólag, mikor már vége van az egésznek. Ténylrg, miért nem a vizsga előtt jelezted? Vagy csak most nyitottad meg az üzenetet?
2014. máj. 6. 18:33
 25/34 anonim ***** válasza:
28%
Egyébként be tudnál másolni ide mondjuk három teljes feladatot szóról szóra?
2014. máj. 6. 18:36
 26/34 anonim ***** válasza:

"Származhat nekem bármiféle károm ebből? Nem idén érettségizem"

Öcsém, te olyan hülye vagy mint hat másik!!!

Mi a jó francnak küldenék el neked a feladatokat, ha közöd nincs ebben az évben az érettségihez???

Ilyenek jobb ha nem szórakozol, mert a végén még marha nagyon koppansz!!!

Jó próbálkozás volt, csak sajnos besült!!!

2014. máj. 6. 18:37
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

Az iskolaigazgatónak kéne "jelenteni", aztán ő meg továbbjelentené a nem tudom, talán az Oktatási Hivatal

a vagy a Rendőrség felé - de szerintem most már késő

2014. máj. 6. 18:41
 28/34 anonim ***** válasza:
67%

Istenem, ne legyetek már ennyire naivak! Egy szaros kis takonypóc senki itt éli ki magát!

Talán egyszer felnő ő is....

2014. máj. 6. 18:43
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos már volt példa rá, hogy a feladatok nyilvánosságra kerültek. Ez 2005-ben volt. Az lett a vége, hogy akinek kellett az egyetemi felvételihez a matematika, azoknak újra kellett írni az érettségit. Így nekem sem volt más választásom mint, hogy egy szép szombati napon mehettem újra megírni a matekot.
2014. máj. 6. 18:59
 30/34 anonim válasza:
Hello lécci a holnapi töri feladatok megvannak? nem adom tovább senkinek, valahogy elküldenéd nekem? PLS!!!
2014. máj. 6. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!