Érettségi közben kimentem a wc be és felhívtam a matektanárom, meg küldtem neki smst is. Lehet ebből valami bajom?
Segített rendes volt, meg szerintem nem is vette észre senki, de ugye nem lesz bből valami gond?
Nem hallgatják le ugye a tanárok telefonját vagy nézik meg az smseit?
nehogy magadra vedd az oltásokat. gáz, nem fair, stb... ezt úgy mondják, hogy savanyú a szőlő. vannak lehetőségek, amiket ki kell használni. az okos és sikeres emberek pedig a saját lehetőségüket csinálják meg (ha úgy tetszik, a saját szerencséjüket). irigyek, mert ők túl puhapöc_sűek egy ilyen tetthez. ha neked mondjuk suttogva segített volna a felügyelő, akkor elkergeted, mert te magadra akarsz hagyatkozni, és ez csalás? szerintem szépen csöndben leírnád. vagy ha éppen vaciláltál kettő között, és segít melyik a jó, direkt a másikat írod be, mert az nem a saját "szellemi terméked" lett volna? ugyanmár. álszentek vagytok
amúgy aki az egyetemet puskázás nélkül végigcsinálja, annak grat. szokták mondani, hogy aki az iskolát csak tanulással végzi el, az megélni is csak munkából fog... nagy igazságok egyike.
csalt az érettségin? lyuuuuuulyjujujlyuly. mi lesz a következő? szerintem felnegyedeli a vizsgáztatót és a komlett bizottságot szóbelin, ha nem kap 5öst b+. mi más lenne? ez a következő lépés a züllési listán.
amúgy eddig 0 esély volt a lebukásra, a kiírással növelted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!