Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érettségi közben kimentem a...

Reptoid kérdése:

Érettségi közben kimentem a wc be és felhívtam a matektanárom, meg küldtem neki smst is. Lehet ebből valami bajom?

Figyelt kérdés

Segített rendes volt, meg szerintem nem is vette észre senki, de ugye nem lesz bből valami gond?

Nem hallgatják le ugye a tanárok telefonját vagy nézik meg az smseit?

2014. máj. 6. 16:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%

Hát - talán sz SMS-t kéne kitörölni

(hogy ne maradjon nyoma)

2014. máj. 6. 16:41
 12/25 anonim ***** válasza:
28%
Ha nem oldotta meg (helyetted) az összes feladatot, akkor (annyira) talán nem ciki -
2014. máj. 6. 16:44
 13/25 A kérdező kommentje:

Szerintem jó lett. Mármint sokat is gyakoroltam meg szeretem is a matekot, hacsak el nem néztem valamit, akkor nem hiszem hogy lenne valami durva hibám. Szóval optimista vagyok.

A szökőkutasnál kérdeztem a lámpásat meg, mert ez a kombinatorika sosem volt kedvencem.

A másikat meg a statiszttikásat választottam, de az ment meg sztem minden más is.

Az smst amit küldtem még akkor kitöröltem a wcben, a válaszát meg mikor elolvastam bent.

2014. máj. 6. 16:49
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

az ég világon semmi baj nem lesz belőle. volt olyan aki kivette a borítékból az előző feladatát (hamarabb végzett (35) és kiment, megbeszélték, rájött, hogy rossz, visszajött (42-3)), átírta, és úgy adta csak be. ezt még a második rész előtt.

amúgy a lebukásra való esélyt amúgy 0% volt, 0,00000001%-re emelted azzal, hogy ide kiírtad :D

2014. máj. 6. 17:00
 15/25 anonim válasza:
haha tök jó, félsz, hogy lehallgatják a telefonját, de az eszedbe sem jut, hogy az ip címed simán lenyomozzák :)
2014. máj. 6. 17:27
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

118 ezren érettségiznek idén. Illetve most.

Szerinted? Kutyát nem érdekli. Ne parázz, ne dicsekedj, de ne is légy magadra büszke.

2014. máj. 6. 17:51
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
addig amíg nem veszed az érettségid, nem lesz semmi gond :)
2014. máj. 6. 18:04
 18/25 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon nagyon gáz amit csináltál.

Én franciául írtam a matekot, ami igen gyengén megy, még se mentem a mosdóba felhívni a matektanárom.

Ha most ilyet teszel, mi lesz később? Azért nem olyan nagy kunszt megírni az érettségit..

2014. máj. 6. 18:40
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Vigyázz, mert még te is felkerülsz. Én is kerültem már bajba ide kiírt kérdés miatt.

2014. máj. 6. 19:09
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem kéne ide kiírogatni ilyeneket, mert monitorozzák az oldalt-

Azért érdekes, hogy többször kiengedtek klotyóra

Másutt még egyszer sem nagyon akarják kiengedni az embert

2014. máj. 6. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!