Érettségi közben kimentem a wc be és felhívtam a matektanárom, meg küldtem neki smst is. Lehet ebből valami bajom?
Segített rendes volt, meg szerintem nem is vette észre senki, de ugye nem lesz bből valami gond?
Nem hallgatják le ugye a tanárok telefonját vagy nézik meg az smseit?
Hát - talán sz SMS-t kéne kitörölni
(hogy ne maradjon nyoma)
Szerintem jó lett. Mármint sokat is gyakoroltam meg szeretem is a matekot, hacsak el nem néztem valamit, akkor nem hiszem hogy lenne valami durva hibám. Szóval optimista vagyok.
A szökőkutasnál kérdeztem a lámpásat meg, mert ez a kombinatorika sosem volt kedvencem.
A másikat meg a statiszttikásat választottam, de az ment meg sztem minden más is.
Az smst amit küldtem még akkor kitöröltem a wcben, a válaszát meg mikor elolvastam bent.
az ég világon semmi baj nem lesz belőle. volt olyan aki kivette a borítékból az előző feladatát (hamarabb végzett (35) és kiment, megbeszélték, rájött, hogy rossz, visszajött (42-3)), átírta, és úgy adta csak be. ezt még a második rész előtt.
amúgy a lebukásra való esélyt amúgy 0% volt, 0,00000001%-re emelted azzal, hogy ide kiírtad :D
118 ezren érettségiznek idén. Illetve most.
Szerinted? Kutyát nem érdekli. Ne parázz, ne dicsekedj, de ne is légy magadra büszke.
Nagyon nagyon gáz amit csináltál.
Én franciául írtam a matekot, ami igen gyengén megy, még se mentem a mosdóba felhívni a matektanárom.
Ha most ilyet teszel, mi lesz később? Azért nem olyan nagy kunszt megírni az érettségit..
Tényleg nem kéne ide kiírogatni ilyeneket, mert monitorozzák az oldalt-
Azért érdekes, hogy többször kiengedtek klotyóra
Másutt még egyszer sem nagyon akarják kiengedni az embert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!