Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi van, ha én már nem fogok...

Mi van, ha én már nem fogok tudni elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
"Programozókra és helpdesk-dolgozókra viszont itthon is akkora igény van, hogy ha megoldható lenne, az összes munkanélküli bölcsészt erre a területre kellene átvezényelni – de ezt csak viccből írtuk." -ezt írták. De ez most van! Én most vagyok 8.-as és programozó szeretnék lenni, nagyon alap szinten már el is kezdtem, de mi van, ha akkor már nem lesz hiányszakma? Mi van, ha mire egyetemre kerülök, már nem lesznek államilag támogatott helyek?

2014. máj. 5. 10:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyelőre még úgyis előtted van a középiskola. 4 év alatt még a te elképzelésed és a világ is változhat.
2014. máj. 5. 11:00
 2/5 A kérdező kommentje:
De én már elkezdtem ezzel foglalkozni, és nagyon megtetszett, ezt szeretném csinálni, és egyáltalán honnan tudhatom, hogy akkor mik lesznek hiányszakmák? És akkor már késő lesz átváltani, a programozást meg dobhatom ki?
2014. máj. 5. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Informatikusokra amíg világ a világ óriási kereslet lesz. Az egész gazdaság erre épül, egyre jobban függ minden rendszer ettől, ne aggódjál. Szinte mindenki aggódhat, kivéve az infósok.
2014. máj. 5. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Infósként mindig lesz lehetőséged, persze nem horribilis fizetésekre kell gondolni. Legalábbis kezdőként.
2014. máj. 5. 11:33
 5/5 reptoid ***** válasza:

Ne parázz, inkább tanulj jól.

Ha szereted és jó vagy abban, amit csinálsz, akkor az sem gond, ha olyan területen akarsz elhelyezkedni, ami nem hiányszakma vagy éppenséggel telített.

Egy jó szakemberre bármilyen területen szükség van, egy középszerűre már kevésbé. Náluk fontos, hogy milyen területen vannak.

2014. máj. 5. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!