Azt hiszem megtaláltam a legjobb "puskázási" módszert az érettségikre, illetve úgy általában az iskolába, szerintetek melyik a legjobb módszer?
Kamuuu.
Nálunk úgy puskáztak, hogy betettek papír zsebkendő közé a puskát, és betették a blézer zsebébe. Amikor kiírtak mindent, kimentek WCre és lehúzták.
Na, nyilván ez csak elméleti és ilyen sosem történt se velem se senkivel...
Előre lepecsételt lap! Piszkozati/tisztázati lapként álcázva. Nyilván le lehet bukni, de felhívnám a figyelmeteket, hogy az atlaszokat nem ellenőrzik (eddig 3x kellett elmennem érettségizni, 95+ százalék kell emelt töriből, tudom, hogy nem ellenőrzik...)
De ha nem az atlaszba bújtatja az ember, akkor bújtathatja a szoknyájába (rajtam hosszú fekete volt ma, azon pl. nem látszik át).
És persze semmi sem 100%, eddig 4 embernek írtam privátot és 2 kapásból azt mondta, hogy ezzel lebukna, de ez gondolom a természetéből ered.
Ha veszel egy piszkozati lapot (de még jobb, ha 2-3-at) és ki tudod cserélni az egy előre lepecsételt lapra, akkor minden klappolni fog. Akár a tanár orra előtt olvashatod.
Az, hogy milyen pecsét van, az függ attól, hogy hol van az ember (tavaly még iskolai pecsét volt rajta, de idén pl. hivatali).
És persze simán lebukik az ember, ha beköpik.
-------------------------------------------
Itt van pár, amit ti írtatok:
A tanárok nézik a folyosót és egyszerre csak egy ember lehet a vécén-DE ha hirtelen valami gond támad, pl. eldugul a vécé (és ez megtörtént, legalábbis az egyik privi ezt írja), akkor a tanárok aggódni kezdenek és jobb híján hívják a szerelőt/gondnokot/portást/takarítót. Ebben a zavarban az író simán elbeszélgetett egy másik diákkal...
------------------------------------------------
Szintén vécés történet, középszintű érettségi, a tartály fedele alá rejtette a cetlit, de úgy, hogy a fedél rácsípődjön és így az ne essen a vízbe. A kilógó fülön pedig ki kell rántani a vécén.
------------------------------------------------------
Nadrág alatt a combokra írt puska. A vécén senki nem áll melletted, ott nyugodtan leshetsz! Dagi fiúk/lányok előnyben!
Csajok betétre ráragasztanak egy kis cetlit pillanatragasztóval, hogy még véletlenül se essen ki, ráírja a lényeget, összehajtogatja, 2-3 kimegy WC-re és kész is.
Fiúk is megcsinálhatják, senki se jn rá:D
Egy a lényeg, senkinek ne mond el, még a legjobb barátodnak se!Csakis egyedül és ésszel puskázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!