Írásbeli érettségire is kellett volna tanulni?
Én sem tanultam semmit, viszont a 4 évet végigtanultam. Szerintem már ne tanulj, ilyenkor már teljesen felesleges.
Nyugi van, én is fosok!!! De viszont tudom, hogy nem vagyok hülye, sőt...
apu szavait idézve itt egy örök érvényű igazság:
nem tanulni kell, hanem tudni... :D
angolul tudok, arra nem tanulok
infot évek alatt benyaltam, sima lesz
matekból szintén, sima 5-ös
töri az necces. rövid feladatokra készülni nemigen tudsz. amit megtanultam a 4 év alatt, azt a TZ másnapján elfelejtettem. olvasgatok tételeket, ezek mindenképpen segíteni fognak az esszénél.
magyarból egy kötelezőt nem olvastam: érvelő kilőve. verset elemezni nem tudok, bízok egy jó novellában :DDD
azért hiába tudja az írók/költők életrajzát, ha elemzést, érvelést még életében nem írt...
töriből meg vannak olyan témák, amik szóbelibe nincsenek, de írásbelin lehetnek...
nem fedi le egymást a kettő, csak segít
Írásbelire igazán nem lehet tanulni..ezt mondta a tanárunk is, maximum lapozgatod még a könyvet..de szinte minden feladathoz van forrás amibe benne is van a válasz, mi megnéztünk egy érettségit amit behozott a tanárunk, és tényleg rengeteg feladathoz ott volt a megoldás a forrásban, szóval nem kell félni, csak ügyesen kell kikeresni a megoldást a megadott forrásokból!
Nekem a matekkal lesz bajom, nagyon nem megy.. nem tudom, hogy még a kettes is hogy lesz meg, minden más tök jól megy, csak a matek nem! :S
Az előzőhöz elfelejtettem oda írni, hogy töri érettségit hozott be, amihez ott volt a sok forrás!
Nyelvtan is szintén ilyen szerintem, hogy meg van adva egy szöveg, és abból kell kikeresni a válaszokat, irodalmat azt nem tudom, mert nekem jól megy az elemzés, szóval én azt fogom választani, a többivel nem is igazán foglalkoztam
Az angol pedig szerencsére 5-ös szintre ment eddig, remélem a nagy érettségin is sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!