Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha nem jelöltem meg egy gimit...

Ha nem jelöltem meg egy gimit de oda akarnék menni (már máshova felvettek) akkor ezt el lehet intézni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Felvettek egy gimibe DE igazából nem oda akarok járni. Ahova járni akarok azt meg se jelöltem(ez nem fontos hogy miért). Valahogy el lehet intézni hogy esélyem legyen ott?(A tanulmányi eredményem alapján szerintem bekerülnék). Ha kérek időpontot igazgatótol akkor lehet rá esély hogy oda mehessek szeptembertől?

2014. ápr. 29. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez kb a tizedik ilyen kérdés! Van rá valamennyi esélyed, be kell menni az igazgatóhoz. De ha itt feltetted a kérdést, elárulhatnád csak az érdekesség kedvéért, hogy mért nem jelölted be pont azt, ahova menni akarsz.
2014. ápr. 29. 20:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát az a tiszta,ha bemész az igazgatóhoz.Egyébként nem hiszem,hogy már ott kezdhetnéd a jövő tanévet,ott vannak a fellebbezők is,ha marad hely,nyilván ők lesznek előnybe,mert ők megjelölték,te meg nem.Majd szeptemberbe átmész,ha minden kötél szakad.
2014. máj. 6. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!