Nem vettek fel sehová mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy nehéz sulit írtam be első helynek ahová nem vettek fel és amit a második helyre írtam oda pedig az utolsó akit felvettek 3 hellyel van előrébb mint én.
Amit elsőnek írtam oda 17 fő felvehető , de csak 15-öt vettek fel még sincs kiírva, hogy lenne szabad hely..
Ott 23-an vannak előttem ha fellebbeznék se hiszem , hogy felvennének , de egy próbát megérne?
A második helynél is felszeretnék lebbezni az sikerülhetne?
Igazából 4,4 az átlagom és angolra szeretnék menni a szóbelim is majdnem max. pontos lett csak hát a központival lerontottam mindezt.
2014. ápr. 27. 17:12
1/3 anonim válasza:
És csak kettőt írtál be vagy mi?
3/3 anonim válasza:
Lebbezz fel,egy próbát megér,ha meg nem,akkor pótfelvételi.Melyik megyében laksz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!