Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit csináljak? Azt hiszem nem...

Mit csináljak? Azt hiszem nem vettek fel sehova.

Figyelt kérdés
Kazincbarcikai vagyok, 3 iskolát írtam be.. Lévay, Szalézi, Irinyi.. Ilyen sorrendben.. Még értesítő nem jött, de a Szalézi kiírta hogy kiket vettek fel.. Az én nevem nincs benne.. Szerintetek ezek szerint felvettek a Lévayba? Mert keresztapám próbált oda bejuttatni, nem sok sikerrel, és állítólag nem akarnak felvenni.. Irinyis meg már nem akarok lenni.. Le vagyok sokkolva, én Szalézis szeretnék lenni.. Ha a Lévayba felvettek, akkor beiratkozásnál átlehet kérni magam a Szaléziba? Segítsetek kérlek!!

2013. ápr. 22. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
szia! én a Lévayba jártam, nagyon jó a színvonala annak a sulinak, csak ajánlani tudom neked. a másikról még csak nem is hallottam. annyira nem nehéz bekerülni a Lévayba, biztos felvettek.
2013. ápr. 22. 20:43
 2/8 A kérdező kommentje:
De már meggondoltam magam, és a Szaléziba szeretnék járni, mert az a közelemben van, nemkéne bejárni/ kolisnak lenni.. Viszont a Lévay van első helyen...Nemtudom mit csináljak
2013. ápr. 22. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Régebben voktak, akik átiratkoztak az első napokban ma már nem biztos, hogy lehet...
2013. ápr. 22. 22:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja és valahova csak felvesznek az Irinyibe szinte biztos. Nem rossz suli az oda jártam én is :D
2013. ápr. 22. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha elsőnek tüntetted volna fel a Szalézit..

(Azért nem oda fognak fölvenni)

Te döntésed (volt)

2013. ápr. 22. 22:46
 6/8 anonim ***** válasza:

A héten biztos megjön a papír,

hogy melyikbe vettek föl (ha nem is "Szalézibe")

2013. ápr. 22. 22:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Felvettek a Lévayba..
2013. ápr. 23. 21:01
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem örülj neki.. esélyed van onnan egy jó egyetemre, főiskolára..
2013. ápr. 24. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!