Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Csak én nem tudom még, hogy...

Csak én nem tudom még, hogy hova vettek fel? (Középfokú felvételi eljárás) több lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

5 iskolát jelöltem, ebből 1 levelet kaptam, amit utolsónak jelöltem meg), egy másik iskola (utolsó előtti) kitették a végleges felvételi vizsgákat. Viszont a másik 3 iskola: semmi.

Más sem tudja még melyik iskolába fog menni 9.-be?

2014. ápr. 26. 11:49
 1/6 A kérdező kommentje:

És az Oktatási Hivatal honlapján pedig azt írják, hogy április 25-ig mindenki megtudja. :/

[link]

2014. ápr. 26. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Háát, lehet hogy hülyék voltak s az április 25.-ig úgy értelmezték, hogy ekkor küldték ki (tehát pénteken)...

Úgyhogy, csak akkor kezdj el aggődni, ha szerdáig nem érkezik meg...

2014. ápr. 26. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Senki nem volt hülye. A linekn ez van:

Április 25-éig minden középfokú intézmény értesíti a hozzá jelentkező tanulókat a felvételi döntéséről, azaz jelentkezésük elfogadásáról vagy elutasításáról. Ezzel lezárul az ún. általános felvételi eljárás.

Magyarul ápr. 25-éig postára fogják adni a cuccokat.

2014. ápr. 26. 12:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Majd a jövő héten fognak a levelek megérkezni

A postának kell azért néhány nap legalább, pláne ha valaki messzebb lakik

2014. ápr. 26. 13:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát jó, akkor várok türelmesen...

Köszönöm a válaszokat!

2014. ápr. 26. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudtam hogy max. huszonötödikén kell postára adni, mert még nekem sem jött értesítő.
2014. ápr. 27. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!