Madách Imre Gimnázium?
Szia!
Én kezdő angol nyek-es voltam idén a Madáchba (az osztály másik fele haladó),és nagyon szeretek oda járni. Az osztályközösségük nagyon jó, ami meg a tanárokat illeti, mindenhol vannak rosszabbak és jobbak is, attól függ kit fogsz ki, de nagy általánosságban én meg vagyok elégedve velük :) A kezdő angol nyelvi előkészítőhöz, ahova én is jártam, kell német tudás (minimum kb B1 szint, bár ez is tanár függő), szóval, ha nem tudsz németül, akkor ez sajnos kiesett. A haladó angollal kapcsolatban annyit, hogy oda is szerintem kb ilyen tudás kell, de ott sokkal nagyobbak voltak a különbségek, szóval szerintem nem lenne gondod. Esetleg, ha nagyon biztos akarsz lenni a dologban, gyúrj rá az angolra és menj el nyelviskolába. (én is jártam idén nyáron 1 hónapot, csak én németből)Bár szerintem ha rendesen tanulsz, nem lesz gond. :)Én tavaly nem a MIG-et jelöltem meg elsőnek, de egyáltalán nem bánom, hogy végül ide jöttem, mert nagyon jó az osztályom, és a tanítás is viszonylag erős. :) Ha bármi kérdésed van nyugodtan írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!