Miért van ez? Még lefogják selejtezni az embezeket? (Gundel)
Figyelt kérdés
Az iskola honlapján azt írták, hogy 45 főt vesznek fel az angolos szakközép osztályba és most a véglegesen 65 fő van. Akkor most 65 főt vesznek föl vagy leselejteznek egy pár diákot?2014. ápr. 23. 15:05
1/5 anonim válasza:
szerintem 65főt vesznek fel,mivel ez már a végleges, már nem selejtezhetnek. Te oda mész? :)
2/5 A kérdező kommentje:
Igen :D
És köszönöm a válaszodat. Megnyugtató :)
2014. ápr. 23. 17:34
3/5 anonim válasza:
Én is ugyanettől aggódom.elvileg engem is odavettek fel.:)
4/5 anonim válasza:
Lehet, hogy a nagy létszám miatt végül két osztályt indítanak. A mi sulinkban is volt ilyen, angol-németes osztály lettünk volna, de olyan sokan voltunk, hogy mi németesek lettünk, az angolosok meg két külön osztályba mentek, nagy részük lett az angolos osztály, és a maradék 10-12 ember a számtech-es osztályba került. Ők ugyanúgy emelt angolos csoport maradtak, nem szám.tech-es, csak velük voltak egy osztályban, névsorban, de csoportbontással megoldotta a suli az óráikat. Mikor nekik a plusz angol óráik voltak, a szám.tech-eseknek akkor volt a plusz informatika. Így több osztály indult szeptemberben, de mindenki jól járt. Viszont hallottam olyan suliról is, ahol felvesznek 50-60 embert egy osztályba és év végére marad 30. Kiszórják a gyengébbeket.
5/5 anonim válasza:
utolsó, végül 2 osztály lettünk, a D és az E :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!