Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gundel vagy Kölcsey? Fontos...

Gundel vagy Kölcsey? Fontos kérdés!

Figyelt kérdés
Van egy nagy dilemmám. Idegenforgalmi suliba szeretnék menni körülbelül két éve, az egyetlen ingyenes ilyen szakos suli a Gundel Budapesten. Tetszett is, de valahogy más környezetbe vágyom. A gimnáziumok hangulata jobban megfogott, például a Kölcseyé. Mivel biztos voltam abban, hogy felvesznek a Gundelbe ( bár még nincs ideiglenes lista ), a többi sulit és szakot csak úgy beirogattuk. Harmadik helyen jelöltem a Kölcsey francia tagozatát, amin nem volt szóbeli. Most lehetőségem van felvenni még egy szakot, az angolt. Ott volt szóbeli. Ha én úgy döntök, hogy felveszem az angolt tagozatot, szerveznek pótszóbelit? Bár tudom, hogy a Gundellel sokkal többre mennék.. :(

2014. márc. 10. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Átérzem a dolgot, én is nagyon nehezen döntöttem el, hogy melyik sulit jelöljem elsőnek. Szerintem, ha az osztályközösségen aggódsz akkor nincs gond, mivel kiszámíthatatlan, hogy milyen lesz az osztályod. Nem hinném, hogy pótfelvételizhetsz... De azzal se vesztesz többet, ha a Kölcseybe mész, mert később is tanulhatsz idegenforgalmi munkát. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a Gundellel többre mész. Szerintem nem tudsz mellé nyúlni, bármelyiket választod, mindkettővel jól jársz.;)

15/L^^

2014. márc. 10. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
És hányadik helyen állsz az ideiglens alapján?
2014. márc. 11. 00:01
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Akkor a Xantusba nem jelentkeztél?
2014. márc. 11. 00:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem, fizetős sulit sajnos nem engedhetünk meg magunknak.
2014. márc. 11. 13:28
 5/7 A kérdező kommentje:

A Kölcsey francia tagozatán 137. vagyok.:)

Az első válaszolónak pedig köszönöm szépen!:)

2014. márc. 11. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Èn jelenleg a kölcseyben franciàn vagyok 0.os,nagyon tetszik,szerintem nagyon jo suli,èn 180.voltam a listàn,mègis felvettek :D
2014. márc. 13. 19:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen Gundel. Arra gondolj, hogy például, ha anyagiak miatt nem tudsz továbbtanulni a Kölcsey után, akkor melyikkel tudsz elhelyezkedni?

Ha az idegenforgalom érdekel, itt a helyed, ennél jobb suli ebbem a szakmában nincs!

Értem, hogy mire célzol a környezettel, tényleg nem a legszebb suli. De szakmailag nagyon jó, családias a hangulat, a tanárok java része jó fej, szigorúak, de jók. Rengeteg program van.

2014. ápr. 5. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!