Az évvégi osztálykirándulás gimnáziumban kötelező?
Figyelt kérdés
van ez a kirándulás, hogy az osztály 2-3-4 napra júniusban elmegy együtt kirándulni, én most általánosba járok és nekünk kötelező, úgy értem hogy csak nagyon kivételes esetekben fogadnak el orvosi igazolást. gimnáziumban is kötelező lesz?
(bocsi a téma miatt, nem nagyon tudtam hova sorolni.)
2014. ápr. 20. 17:21
11/19 anonim válasza:
Hát ja, nálunk rablás volt. :D nem mondtam h nem. De örülök h másol demokratikusabb volt az osztálypénzes rendszer. Mondjuk mi a francért hagytam volna ki bármikor is az osztálykirándulást. Az még úgy is buli, ha mindenkivel rosszban vagy. Betegség nyilván más kérdés.
12/19 anonim válasza:
A 8-as válaszolónak teljes mértékben igaza van. Az iskola, ahova jársz semmilyen tanítási időn kívüli tevékenységre nem kötelezhet téged, márpedig az osztálykirándulás annak számít. Amúgy azért nem kötelező, mert az a pénz, amit be kell rá fizetni, a szüleid pénze, és az iskola pedig ezt a pénzt nem kötelezheti senkitől! Úgyhogy az osztálykirándulás sehol nem is volt és sehol nem is lesz kötelező, maximum ajánlott. ;) (Ja és semmilyen igazolás nem kell arról hivatalosan, hogyha valaki nem megy el az oszt.kirándulásra)
13/19 anonim válasza:
az iskola nem kötelezhet rá, a szüleid viszont igen. szóval ilyen értelemben kötelező, mivel elég ritka, hogy a szülő megengedi a gyereknek, hogy kihagyja az osztálykirándulást.
14/19 anonim válasza:
Elég ritka??? Hát csak tájékoztatásként mondom, hogy a mi osztályunk 32fős, ebből kirándulni 27-en mentünk... Az egyik ismerősöm osztálya 28fős, ebből 12-en mentek kirándulásra. Még mindig ritka?
Egyébként a 12-es voltam.
15/19 anonim válasza:
Nem tudom amúgy,csak az én iskolámban volt az,hogy aki nem ment kirándulni,azt kinézték? :)
16/19 anonim válasza:
Ja,amúgy evangélikus,egyházi suli..:)
17/19 anonim válasza:
Hát nálunk szóba se jött ilyen, utolsó...
18/19 anonim válasza:
#14-es azért írtam, hogy ritka mert nálunk még nem volt jellemző, hogy bárki is hiányzott volna osztálykirándulásról, csak ha pl beteg volt, de egyébként elvárták a szülők, hogy menjen a gyerek. nekem sem engedték volna meg, hogy kihagyjam.
19/19 anonim válasza:
de akkor ezekszerint már más idők járnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!