Veres Pálné Gimnáziumba átvennének, mi a véleményetek a suliról?
Figyelt kérdés
Jövőre leszek tizedikes és hatosztályosba járok. A környék legjobb sulijába járok, országos listán is elég jó, és szerintem is viszonylag keménynek számít. Tavaly 4,7es átlagom volt, most félévkor 4,4 és év végén valószínűleg 4,3 körül lesz. Szerintetek átvennének? Mi a véleményetek, tapasztalatotok erről a gimiről?2014. ápr. 19. 23:33
1/4 anonim válasza:
Drága Barátom! Szerintem minden esélyed megvan! :D
Kemény suli, rendesen kell tanulni, de legalább (1 tanár kivételével) a tanárok tanítanak.
3/4 anonim válasza:
Az igazgatóságon kéne megérdeklődnöd, hogy át tudnának-e venni azzal az átlaggal
4/4 anonim válasza:
Ha a környék legjobb sulijába jársz,ami ennyire jó eredményeket ér el, szerintem ne menj át. Amúgy attól függ van-e hely...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!