Újrajárjhatom a 11. et?
Figyelt kérdés
Eddig 110 órát hiányoztam mert térdműtétem volt és még mindig nagyon rossz. Rengeteget kell pótolnom és arra gondoltam, hogy ha lehet én inkább újra járnám, mert félek, hogy nem tudom bepótolni és hogy így év végén lerontják a jegyeimet a tanárok akik nagyon szemetek. Az év vége pedig már beleszámít a felvételibe.
Nem lenne gond egyébként, szívesen üjrajárnám ha ezzel nagyobb esélyem lenne az egyetemre!
2014. ápr. 17. 14:57
1/4 anonim válasza:
Alsóban még meg lehet kérni, hogy a gyerek újrajárja az osztályt. Gimiben nem tudom hogy van. De mindenképpen fogják látni az egyetemen.
2/4 anonim válasza:
Szerintem lehet, de mindenképp járj utána az osztályfőnöknél! :-)
3/4 anonim válasza:
Senkit nem fog érdekelni az egyetemen vagy bárkit is a gimnázium 11. átlag. Egy dolog fogja őket érdekelni, hogy megvan-e a felvételi pont vagy nincs.
4/4 anonim válasza:
Ahogy fentebb is írták, a pont a lényeg. Egyébként az érettségi eredményeidet is duplázhatod ha kevésbé jók az évégi jegyeid, de a duplázáshoz 90% körüli érettségikre gyúrj, mert csak így lesz érdembeli pontod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!