Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kevesebb, mint 5 hónap alatt...

Kevesebb, mint 5 hónap alatt hogyan lehetek, , menő"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves nyolcadikos fiú vagyok. A mostani sulimban mondhatni én vagyok az osztály lúzere,najó azért vannak rajtam kívűl rosszabbak is,de ez most nem lényeg. Pattanásos vagyok,fogszabályzós,de azért nem az a gyík féle.Szerencsére sötétbarna hajam,szemem van (jobb mintha szőke kékszemű lennék!!!) A karom kb ilyen vékony : [link] De mostanában eszek NORMÁLISAN,és gyúrok tehát 5 hónap alatt lehetséges hogy 53kg-ról 60kg-ra hízok,miközben 172cm vagyok.Talán azért vannak egyáltalán ,,haverjaim",mert azért el lehet velem dumálni,jól tudok focizni ;33m-ről becsavarni úgy hogy pont beessen az égből a kapu felső sarkába),de mégis annyira lúzernek érzem magam a múltam miatt...

Szeptemberben megyek egy elitnek mondható gimibe,ahol szeretnék ha nem a legmenőbb,de elismertnek számítani,és felszedni egy csajt. Az osztályban kb. 12fiú,és 23lány lesz,tehát bőven lesz választék.A gond csak az lenne,hogy kéne abból a 11 másik fiúból egy barát,és lehetőleg 3-4 ,,haver". Mit ajánlotok,hogyan tudnék megváltozni szűk 5 hónap alatt?

Az értelmesen válaszolókat felpontozom!

2014. ápr. 8. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tiszta lappal kezdesz. A jó focitudás amúgy is tiszteletet parancsoló a fiúk között. A külsőddel annyit tudsz kezdeni, amennyit, gyúrhatsz, megpróbálhatod eltüntetni a pattanásaidat. Add önmagadat, ha belső békéd van, akkor az kívülre is kisugárzik, és azt általában megérzik az emberek.

Ha valaki másnak a viselkedését próbálod majmolni, éppen ellentétes hatást válthatsz ki vele.

2014. ápr. 8. 15:41
 2/3 sus99 válasza:

Ne ölts magadra kamu személyiséget, mert az nem fogod tudni fenntartani, egy-egy apró hiba belecsúszhat, a fogszabival is lehetsz menő, (tavaly egy új nyolcadikos jött és az úgymond menő brigád közé tartozott fogszabival)

A attanásokat meg el lehet tüntetni, menj el bőrgyógyászhoz, ő majd felír valamit

A focitudásod igazi előny lehet, bár attól függ, hogy kinek z elismerése kell, mert ha egy lány tetzik majd onnan akkor én nem foglalkoznék más véleményével csak az övével.

A személyiségeden meg nem hiszem, hogy változtatnod kellene, mert egyszerűen ez vagy te.

2014. ápr. 11. 09:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Hogy érted az elit gimnáziumot? Okos emberek járnak oda? Mert akkor kicsit túlizgulod :) Nálunk (elit gimiben) a túl jól kinéző fiúkat közösítették ki, mert hülye majmok voltak. Az átlagos kinézetű, viszont jófej és intelligens fiúk pedig felszedték a lányokat.
2014. ápr. 13. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!