BGF-PSZK pénzügy és számvitelen milyen témakörök kellenek matekból?
Úgyértem pl Geometriát mennyire és milyen szinten kell tudni? ilyen szelők tétele, egyenes/kör egyenlete és kedves társaik mennyire jönnek elő?
Azt tudom, hogy algebrát kenni-vágni kell, meg a valszínszámítás is benne van a "csomagban"... esetleg más egyéb amire rá kell gyúrjak?
kedves kérdező
én 95%-os középmatekkal jöttem a PSZF-re
ha egy jó tanácsot akarsz, szeptemberben keresd fel a matekinget (Mosóczi András)
és járj hozzá!!
aki hozzájár, az nem bukik matekból.
sajnos az órán nagyon kevés dologra van idő, és ha még a legjobb tanárt fogod ki, Kollár Juditot, akkor se elég az a heti 1,5 óra (az előadások meg feleslegesek)
a matekot 3 féleképpen végzik el itt a hallgatók:
- vagy megbukik, és utána eljár specmatekra amit heti + 5órában tart a legjobb tanár, vagy
- már a legelején bejár ugyanerre a specmatekra, a saját óráin kívül, így + 5 óra gyakorlás,
VAGY
- már a legejelén elkezdesz járni a matekingre, ami heti 1*2 órát jelent, egy ilyen alkalom 2000 FT, és azért jó, mert tudja, hogy mi várható a zh-n, vizsgán, alapból azt veszitek, és még a "butábbak" se érzik azt, hogy buták, mert olyan szinten mond el MINDENT!
első félévben 4es voltam matekból, most 2. félévben 3-as
(70% bukási aránynál)
És szörnyű látni az olyan ismerőseimet, amik nem járnak ide, és ezért buknak, pedig nem lenne nagy dolog
Úgyhogy hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!