Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megbukhatok 8. osztályban?

Megbukhatok 8. osztályban?

Figyelt kérdés
Mivel 9.ben úgyis az őskortól kezdjük,ezért úgy vagyok vele,hogy feleslegesen nem strapálom magamat,majd csak lesz valahogy az év végi jegy.:D Az ideiglenesben 30.vagyok,34 főt vesznek fel,szóval ezért veszem ilyen lazán,mielőtt valaki azzal jönne,hogy "nem fognak sehova se felvenni"..:D Tehát a lényeg:első félévben 4,25-re kaptam négyest.(6 jegyem volt,2 dupla jegy,mindkettő 4-es.)Azóta kaptam 3 karót(:DDD XD),az egyik Tz.XD (Meg a múlthéten egy kettest,az is dupla jegy.:D Szóval szerintetek megbuktatna a tanár? :D 8.ban? :S XD
2014. márc. 25. 17:52
 1/7 anonim válasza:
Siiimán!
2014. márc. 25. 18:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Komolyan? XD
2014. márc. 25. 18:11
 3/7 anonim válasza:

Elvileg úgy van, hogy a félévi jegynél nem kaphatsz 2-nél rosszabb jegyet, de ezt tantestülete válogatja, hogy hogyan szól a szabályzat.

Meg azért nehogy már általános iskolában bukdácsoljál már bármiből is... Nem azzal van itt a probléma, hogy nem vesznek fel sehova ilyen jegyekkel, hanem hogy kár. Gimnáziumban sokkal sokkal bonyolultabb és több tantárgyad lesz és ha már képes voltál 4-est produkálni előző félévben akkor kár ennyire belesz*rni a dologba, mert valószínű nem vagy buta gyerek :)

Még kapd össze magad, írj egy TZ-t 4-5-re és a tanár is jobb szívvel ad kettest :)

2014. márc. 25. 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Természetesen megbuktathatnak! Sőt,az új iskoládba viszed az ellenőrződet,szóval nem egy jó benyomást kelt a sok ötös-négyes tanuló között a kettes...
2014. márc. 25. 19:12
 5/7 A kérdező kommentje:
4.75 voltam félévkor.:D Jó,összeszedem magam.;))
2014. márc. 25. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
véletlenül nem a modell divatiskola textilműves szakára jelentkeztél?
2014. ápr. 2. 16:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem....:D Az hol van?!
2014. ápr. 2. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!