Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Csak mi tanulunk 9. osztályban...

Csak mi tanulunk 9. osztályban ilyen baromságokat matekból?

Figyelt kérdés
Matek: mátrix, ekvivalencia, 6-7 ismeretlenes egyenletek, logaritmusok stb. Tudtommal más osztályokban ilyen nincs. Pl. a mátrixokat is a tesóm most tanulja az egyetemen, mi meg 9.-ben. De amúgy nem csak matekból, hanem mindenből sokkal többet és nehezebbeket tanulunk, mint általában szoktak. Gimibe járok német tagozatra, szóval mégcsak nem is matek-fizikás vagyok..
2014. márc. 15. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy nálatok komolyan veszik az oktatást. Nem szenvedtem volna annyit az egyetemen, ha nem lett volna alacsony színvonalú matek oktatás középiskolában.
2014. márc. 15. 17:21
 2/8 A kérdező kommentje:
De ez sem normális szerintem. Minden 2. vagy jobb esetben 3. órán új anyagot veszünk, ami ráadásul nagyon nehéz, senki sem érti igazán, de rohanunk az egyetemi tananyagokkal és egy csomóan megbuknak vagy kettesek, ha nagyon okos vagy, talán még hármas is lehetsz. A tanár nem is magyaráz túl jól, egyszerűen rossz ez az egész így. Plusz ugye közülünk senki sem túl erős matekból, mindenki a nyelvek miatt jár a nyelvi osztályba, erre emelt szintű matekot tanulunk.
2014. márc. 15. 17:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Melyik gimnáziumról van szó?

Én imádom a matekot, és kilencedikes vagyok, szintén ilyeneket tanulunk, mint ti. Igaz, én matek tagozaton vagyok, de nem ˝nehéz˝. Erre is időt meg energiát kell fordítani, mint minden másra.

2014. márc. 15. 18:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szóljatok a szülőknek, hogy szülőin említsék meg a dolgot. A matektanár csak matek tagozatosokhoz való, nem tud az átlaggyerekhez szólni.
2014. márc. 15. 18:24
 5/8 A kérdező kommentje:
A szülőivel sokra nem megyünk, igazából nem sok mindent tudunk tenni, csak érdekel, hogy másnál is ilyen hülyeségek vannak-e. Még a matektagozat oké, de én nem vagyok matekos.. Amúgy MNÁMK a suli.
2014. márc. 15. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:
matek tagozaton még elmenne, de így ez nagyon is túlzás
2014. márc. 15. 19:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez Baján van ez az iskola
2014. márc. 15. 21:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem mondod?!:D
2014. márc. 15. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!