Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek az jó, ha ezt...

Szerintetek az jó, ha ezt tettem a tanárommal?

Figyelt kérdés
Egy kérdésre ő mondta, hogy miszerint jó-e átlagnak lenni, azt felelte, hogy nem. Erre én mondtam a többinek, hogy b....tok már pofán.
2014. márc. 25. 01:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tiszteletlen volt, egyáltalán nem volt helyes.
2014. márc. 25. 01:55
 2/10 anonim válasza:
100%
ha ekkora barom vagy, hogy ilyet mondtál, nem csodálkozom, ha nem érzed a szavaid súlyát, és ehhez a neten kell válaszokat kapnod.
2014. márc. 25. 02:03
 3/10 anonim válasza:
100%
kérj tőle bocsánatot.amúgy igaza van
2014. márc. 25. 02:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem ösmeri sem a tv-t, sem semmilyen médiát nem hallgat. Ezért lettem dühös. Nekem van igazam?
2014. márc. 25. 11:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Inkább csiszolgasd még az anyanyelvi ismereteidet, mert tartalmilag és formailag is elég zavaros, amit írsz.

Mellesleg miért lenne jó átlagosnak lenni?

2014. márc. 25. 11:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Azért, mert ez a világ megköveteli. A normáknak vagy hogy is mondják meg kell felelni.
2014. márc. 25. 12:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugye tudod, hogy a norma jelentése elvárás, követelmény vagy minta? Ez egy alulról korlátos halmaz, azaz minimumkövetelmény. Szerinted miként kapcsolódik a normális, azaz normáknak megfelelő, elvárt viselkedés ahhoz, hogy valaki átlagos-e?

Csak mellesleg jegyzem meg, hogy a trágár kinyilatkoztatásoddal te eleve nem viselkedtél normálisan, mert a szóhasználatod nem felelt meg az iskolai tanár-diák (és úgy általában a kulturális emberi) kommunikáció elvárásainak, azaz normáinak.

2014. márc. 25. 13:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismeri sem a Tvt és semmilyen médiát nem hallgat? Végre egy NORMÁLIS ember. Vagyis ennek kellene a normálisnak lenni és akkor nem lenne annyi bunkó paraszt mint te, már bocsánat.
2014. márc. 25. 15:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Nyilván meg lehet mindenkinek a véleménye,de én veled,kérdező,nem értek egyet.Hiába vannak elvárások,meg átlag,ez egy nagy hülyeség.Mindekinek lehet egyénisége,egyéni véleménye,stílusa,élete,stb.Azért mert elvileg meg kéne felelni..különben is,ki mondta hogy meg kell felelni?Szerintem senki.Mindenki úgy csinál mindent ,ahogy akar.Ha bele akar olvadni a tömegbe,olvadjon,de ha más akar lenni,saját döntése.Azért mert mindenki a tv előtt ül pl. ,attól ő még foglalkozhat mással.És ez csak egy példa.Nem kell a "csorda" után menni.Szerinted nem lenne unalmas,ha mindenki ugyanolyan lenne?Ez talán jó is így,hogy különböznek az emberek.

A másik,ami egy jó nagy ökörség ebben a mai világban,hogy ha valami másabb,meg nem átlag,akkor azt kinézitek (mármint az átlag).Ez manapság sajnos nem meglepő,de ilyenkor senki nem bír emberként gondolkodni,viselkedni,és belegondolni hogy milyen lehet ez annak akit azért néznek ki,vagy szólnak le,mert nem olyan mint ők,meg általában az átlag.

Nekem is vannak olyan dolgaim amikben különbözök egyesektől,de nem érdekel igazán a véleményük,meg annyira az embereké sem.Mindenki legyen olyan,amilyen lenni akar.

Én sokkal jobbnak tartom a különlegességet,az egyediséget.Ez az én véleményem,az sem zavar,kérdező,ha nem értesz velem egyet,de le akartam írni a véleményemet,amint úgysem tud változtatni senki.

17/L

2014. márc. 25. 22:02
 10/10 anonim válasza:
100%
a normáknak meg kell felelni?legyek egy a sok közül?inkább leszek egyéniség!(mint most :D)
2014. márc. 26. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!