Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Közepesen erős gimiket tudnáto...

Közepesen erős gimiket tudnátok mondani Budapesten?

Figyelt kérdés

4.2 az átlag.

A fő tantárgyakból csak a matek a rossz, az hármas.

A Szinyei az milyen? Mindenki mást mond... valaki azt, hogy elég gyenge, mások azt, hogy jó, szóval...

Olyan gimit keresnék, amik azért annyira nem hajtósak, de azért viszonylag erős és az oktatás is elég színvonalas.

2014. márc. 18. 17:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Azért a József Attila picit erősebb a felsoroltaknál, persze nem elérhetetlen :)

Én a Petőfi Sándor Gimnáziumot javaslom, ha mindem igaz az I ker.-ben van.

Talán a Szent Margit Gimnázium, amit még ide sorolhatnék, több nem jut eszembe..

2014. márc. 19. 19:16
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy tudok javítani, viszont az átlagomat például a hármas tesi is lehúzza...meg a kémia...matekon lehetetlen javítani, örülök, hogy tartom a hármast. Veres Pálné az nagyon tetszik, de ahhoz kevés vagyok sajnos.:/

Köszi mindenkinek a választ!:)

2014. márc. 20. 16:11
 13/19 anonim ***** válasza:

Egy jol sikerult felvetelivel barmi megtortenhet....ugy hogy nyugodtan majd ha jovore toltod ki a jelntkezesinlapot irj be egy erosebb is kolat jelen esetbe Veres Palnet es max nem hivnak be szobelire/nem vesznek fol.

Veszteni nem veszithetsz vele.

2014. márc. 20. 16:14
 14/19 anonim ***** válasza:
Bocsanat a helyesirasomert nem figyeltem :)
2014. márc. 20. 16:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ha jovore egy jobb iskolaba elmesz elokiszitore nagyon sokat segithet.

Vagy esetleg csak hogy lasd milyen szinten vagy most nyomtass ki a tavalyi felveteliket ird meg semmi csalassal es latni fogod min kell meg csiszolni :)

En most irtam a felvetelit rengeteget keszultem es jo tanulo is vagyoj meg is nagyon elszurtam, nalam sokkal rosszabb tanulok is jobbat irtak xd

2014. márc. 20. 16:17
 16/19 A kérdező kommentje:
:)) Úgy is lesz a suliban előkészítő, nem félek annyira az írásbelitől. Magyar az mindig nagyon könnyű, matek az már nehezebb, de ha gyakorolok sokat, nagy baj nem lesz. Viszont nem jó jel, hogy évről évre egyre nehezebb a matek felvételi... de átnézem, hogy milyen feladattípusok szerepelnek általában, és azokat gyakorolom. Remélem a Szinyei sikerülni fog, az nagyon nagy vágyam.:D
2014. márc. 20. 17:18
 17/19 anonim ***** válasza:
A Veres Pálnéba most nagyon magas pontszám fölött hívták be az embert szóbelizni. Én végül nem jelöltem be, mivel nem volt szimpi, mindegy a lényeg, hogy nem hívtak volna be. Pedig soha se volt hármas, 5.-be és 6.-ba 3 négyesem volt, 7.-be és 8.-ba pedig 2 négyesem volt. A központim 70 pontos lett. Szóval ha oda akarsz menni, akkor reménykedj, hogy jövőre ne legyen ilyen magas a felvételi követelmény.
2014. márc. 20. 18:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Egy picit meg is nyugodhatsz, nem igaz, hogy minden évben egyre nehezebb a matek felvételi. A tavalyi sokkal nehezebb volt, mint az idei, idén szerintem viszonylag könnyű is volt mind a kettő. A lényeg, hogy gyakorolj sokat, mert általában ugyanazok a feladattípusok vannak, és ha belerázódsz, akkor már nem kell gondolkozni azon, hogy hogyan is fogj hozzá. Igaz, mindig érhetnek meglepetések, de legalább a többit tudod :)
2014. márc. 20. 18:33
 19/19 A kérdező kommentje:

Szerintem a mostani nagyon nehéz volt, a 2012-es nagyon könnyű volt, csomó feladatot fejben megoldottam, 2013-as is egész tűrhető volt, de az idei....hú.

Veres Pálnét meg se jelölöm, ha be is kerülök valami csoda folytán, bent is kell maradni, és azért nem bukdácsolni akarok 4 éven keresztül.

2014. márc. 20. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!