Közepesen erős gimiket tudnátok mondani Budapesten?
4.2 az átlag.
A fő tantárgyakból csak a matek a rossz, az hármas.
A Szinyei az milyen? Mindenki mást mond... valaki azt, hogy elég gyenge, mások azt, hogy jó, szóval...
Olyan gimit keresnék, amik azért annyira nem hajtósak, de azért viszonylag erős és az oktatás is elég színvonalas.
Ezek szerint erős közepest keresel? :)
Egész Budapest lehet, vagy vannak konkrét kerületek? Így kapásból a Teleki Blanka Gimnáziumot mondanám, nekem nagyon szimpatikus. Zuglóban van. Mondhatok többet is, ha mondasz pontosabb helyet. :)
Hát nem tudok így konkrét helyeket mondani, nem ismerem a várost, jöhet egész BP.:D
Teleki Blankáról én is hallottam már jókat, utánanézek.:)
Valaki?^^
Szinyei, Teleki Blanka eddig jó. Még valami jó kis gimit tudnátok ajánlani?:)
Akkor. Pesten van a Károlyi Mihály Gimnázium (tizenkilencedik kerület), ez spanyol két tannyelvű. A Telekivel kábé egy szinten van a Leövey Klára Gimnázium (kilencedik kerület). A tizenhatodik kerületben van a Szerb Antal Gimnázium, a hatodikban pedig a Kölcsey Ferenc Gimnázium. Itt van még a Szinyei is, nem sokat hallottam róla, de szerintem azok mondják jónak, akik oda járnak. :) Még a nyolcadik kerületben van a Vörösmarty Mihály Gimnázium, ez inkább művészeti suli, plusz van élsportolói része is. Kicsit gyengébb pestiek még a Zrínyi Miklós Gimnázium (tizedik kerület), a Corvin Mátyés és a Táncsics Mihály Gimnázium (tizenhatodik kerület).
Budát nem annyira ismerem, de az Ady Endre Gimnáziumról, a József Attila Gimnáziumról és a II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumról hallottam, hogy középerős. :)
Haat en is csak a Vorosmartyt tudnam mondani ott inkabb csak egy olyan hajtos osztaly van az a természettudományi.
Leöveyt tudom javasolni estelge a Kossuth Lajos gimnaziumot...nem tudom melyik keruletbe van azt hiszem Pesterzsebeten.
Deák Ferenc Gimnázium háát az közepesnek mondhato kicsit gyengebb talan.
Viszont az nem mindegy, hogy jovore ballagsz vagy mar gimis vagy es iskolat akarsz valtani?
Hat ha csak jovore ballagsz akkor ha javitassz kicsit az atlagodon és a felvetelid is jol siker akkor akár megprobálkozhatsz erősebb gimivel, persze csak akkor ha akarsz.
Például Karintny, Szent Laszlo, Veres Pálné :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!