Ha kiderül hogy lelki beteg vagyok nem indítanak eljárást?
Több mint 40 óra igazolatlanom van és még van egy pár amit nem írtak be, szülői igazolással le tudnám igazolni és akkor nem jönne ki az 50. amúgy igen.
Depresszió és szorongás miatt nem jártam be, sok a hiányzás és ebből ennyi igazolatlan.
Ha kiderül hogy én ilyen beteg vagyok akkor nem indítanak eljárást és nem is rúghatnak ki?
Mert amúgy megvan mindenem, családi háttér is jó stb.
18/F
Ne haragudj, de ez elég vicces... azért hiányoztál mert depis voltál. Csavargás közben, vagy miközben "lógtál" elmúlt a depi??? :D
Ilyenért a büdös életbe nem kapsz "felmentést", max ha pszichiátrián kezeltek vele és azért volt meg a hiányzás már nem mutattad be a zárójelentést.
Az igazolatlan az igazolatlan, pont lexarják a lelki állapotod.
Javaslat: nőjj fel és vállald a következményeket, hamár 18éves vagy!
Úgy van, ahogy a többiek leírták; ha beteg vagy, el kell menni orvoshoz, ő elküld pszichológushoz/pszichiáterhez, kapsz gyógyszert, miegymás. Ha majd dolgozol, akkor is az lesz, hogy "Ja, azért nem jöttem, dolgozni, mert nem volt kedvem emberek közé menni..."?
És a szüleid ezt szorgalmazták, vagy még csak nem is tudnak/tudtak róla?
Járok szakemberhez.
szüleim tudják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!