Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha kiderül hogy lelki beteg...

Ha kiderül hogy lelki beteg vagyok nem indítanak eljárást?

Figyelt kérdés

Több mint 40 óra igazolatlanom van és még van egy pár amit nem írtak be, szülői igazolással le tudnám igazolni és akkor nem jönne ki az 50. amúgy igen.

Depresszió és szorongás miatt nem jártam be, sok a hiányzás és ebből ennyi igazolatlan.

Ha kiderül hogy én ilyen beteg vagyok akkor nem indítanak eljárást és nem is rúghatnak ki?

Mert amúgy megvan mindenem, családi háttér is jó stb.

18/F

2014. márc. 18. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kezeltek a hiányzások alatt? Senki nem vett észre semmit? Ez tudod így olyan, mintha utólag jött volna, hogy hűű tényleg sokat lógtam akkor mostantól depis vagyok, majd az megold mindent. Ráadásul ahogy leírtad, eléggé észnél lehetsz, spekulálsz arra hogy így megúszd a büntetést.
2014. márc. 18. 14:01
 2/9 Lienah válasza:

Ne haragudj, de ez elég vicces... azért hiányoztál mert depis voltál. Csavargás közben, vagy miközben "lógtál" elmúlt a depi??? :D

Ilyenért a büdös életbe nem kapsz "felmentést", max ha pszichiátrián kezeltek vele és azért volt meg a hiányzás már nem mutattad be a zárójelentést.

Az igazolatlan az igazolatlan, pont lexarják a lelki állapotod.

Javaslat: nőjj fel és vállald a következményeket, hamár 18éves vagy!

2014. márc. 18. 14:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Menj magántanulónak
2014. márc. 18. 14:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem bírtam emberek közé menni, reggel rettentő rosszul voltam általában és még az iskola is ott volt. Az emberek is irritálnak, főleg az osztályban. Így hát inkább elvonulva, egyedül töltöttem a napokat.
2014. márc. 18. 14:49
 5/9 A kérdező kommentje:
magántanulás jó ötlet, csak sokba kerül
2014. márc. 18. 14:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy van, ahogy a többiek leírták; ha beteg vagy, el kell menni orvoshoz, ő elküld pszichológushoz/pszichiáterhez, kapsz gyógyszert, miegymás. Ha majd dolgozol, akkor is az lesz, hogy "Ja, azért nem jöttem, dolgozni, mert nem volt kedvem emberek közé menni..."?

És a szüleid ezt szorgalmazták, vagy még csak nem is tudnak/tudtak róla?

2014. márc. 18. 15:01
 7/9 anonim ***** válasza:
A magántanulás egy árva fillérbe nem kerül. Menj el pszichiáterhez; ha ő javasolja, simán áttesznek magántanulói státuszba. Amúgy meg tanköteles vagy, tehát nem rúghatnak ki, max. a családi pótlék ugrott.
2014. márc. 18. 16:06
 8/9 A kérdező kommentje:

Járok szakemberhez.

szüleim tudják

2014. márc. 18. 16:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor kezdtem el járni mikor kiderült hogy nem járok be.
2014. márc. 18. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!