A budapesti Madách Imre Gimnázium gólyatábora milyen?
Sziasztok!
Én tavaly voltam gólya, és nekünk nagyon jól sikerült. Az egész tábor alatt csoportokra vagytok osztva (kb 10 ember, ha jól emlékszem) és a csapatotok a többiekével verseng. Vannak mindenféle feladatok, van gólyatánc is amit napjába vagy 10-20-szor eltáncoltok :D. Én tavaly nagyon jól éreztem magam, és megismerkedtem egész sok emberrel az osztályomban. :) A szállás: Balassagyarmat, egy tó mellett van amiben nem fürödtünk, viszont reggel körbefutottuk...Faházakban alszotok, kb 6-8 ágy/szállás, és vannak szekrények is, bár én nem pakoltam be, mert nem tűntek túl tisztának. A kaja menza, szóval érdemes vinni pluszban kaját aki nincs kibékülve ezzel :) Vigyetek vastag pulcsit is, mert nekünk sok program elhúzódott sötétedésig, amikor már, lévén a szabad ég alatt voltunk, nem volt valami meleg. Az alvás viszonylag OK, ha jól emlékszem kb 1/2 8-kor keltenek, viszont ha véletlenül egyik nap azt mondják, hogy aznap feküdjetek le időben, akkor tényleg feküdjetek le!!! :) Így kb ennyi, nekünk a programok jók voltak, és elég sok is volt belőlük, de azért még marad időtök majd ismerkedni. Még egy jó tanács: egyes csapatvezetők szeretnek büntetésből fekvőztetni, úgyhogy a fiúknak, ha ez érzékeny pontjuk, és nem akarnak leégni, azt tanácsolom, hogy készüljenek fel rá :) Ha valakinek valami kérdése van, nyugodtan írhattok privit, vagy akár itt, szívesen segítek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!