Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A budapesti Madách Imre...

A budapesti Madách Imre Gimnázium gólyatábora milyen?

Figyelt kérdés
Aki részt vett már ezen megírná a tapasztalatait? köszi :D Egyébként ezzel a témával kapcsolatban van valami a fent említett gimi honlapján? Mert én nem találok semmit... :)

2014. márc. 17. 18:57
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
100%
Éniséééééniiiis:D:D:DD de vároooom, istenkém*-*
2014. ápr. 18. 16:14
 12/23 anonim válasza:
100%
én is haladó angolra megyek*---* juuj de várom h találkozzak mindenkivel
2014. ápr. 22. 19:58
 13/23 anonim válasza:
100%
Én is haladó angolra és kezdő németre megyek!
2014. ápr. 27. 18:43
 14/23 anonim válasza:
100%
Nem tudjátok, hogy vannak-e szekrények?
2014. ápr. 27. 21:23
 15/23 anonim válasza:
100%
:DDD a legfontosabb :)
2014. ápr. 30. 13:51
 16/23 anonim ***** válasza:
43%
hát nekünk elég szar volt. :D de biztos volt aki élvezte. (Tavaly előtt)
2014. ápr. 30. 23:18
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én tavaly voltam gólya, és nekünk nagyon jól sikerült. Az egész tábor alatt csoportokra vagytok osztva (kb 10 ember, ha jól emlékszem) és a csapatotok a többiekével verseng. Vannak mindenféle feladatok, van gólyatánc is amit napjába vagy 10-20-szor eltáncoltok :D. Én tavaly nagyon jól éreztem magam, és megismerkedtem egész sok emberrel az osztályomban. :) A szállás: Balassagyarmat, egy tó mellett van amiben nem fürödtünk, viszont reggel körbefutottuk...Faházakban alszotok, kb 6-8 ágy/szállás, és vannak szekrények is, bár én nem pakoltam be, mert nem tűntek túl tisztának. A kaja menza, szóval érdemes vinni pluszban kaját aki nincs kibékülve ezzel :) Vigyetek vastag pulcsit is, mert nekünk sok program elhúzódott sötétedésig, amikor már, lévén a szabad ég alatt voltunk, nem volt valami meleg. Az alvás viszonylag OK, ha jól emlékszem kb 1/2 8-kor keltenek, viszont ha véletlenül egyik nap azt mondják, hogy aznap feküdjetek le időben, akkor tényleg feküdjetek le!!! :) Így kb ennyi, nekünk a programok jók voltak, és elég sok is volt belőlük, de azért még marad időtök majd ismerkedni. Még egy jó tanács: egyes csapatvezetők szeretnek büntetésből fekvőztetni, úgyhogy a fiúknak, ha ez érzékeny pontjuk, és nem akarnak leégni, azt tanácsolom, hogy készüljenek fel rá :) Ha valakinek valami kérdése van, nyugodtan írhattok privit, vagy akár itt, szívesen segítek! :)

2014. júl. 29. 18:00
 18/23 anonim válasza:
sziasztok:) bocsi, hogy ezt kerdezem de #3-as te hany ponttal kerultel be?:)
2014. aug. 22. 13:49
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
ISZONYAT JÓ VOLT A GÓLYATÁBOOR!<3 áá annyira jó fej mindenki!
2014. aug. 22. 18:45
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
#18-as én vagyok a #3-as:) 88 pontos volt a központim, 69/70 a hozott pontom és 79/80 a szóbelim.
2014. aug. 28. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!