Felsőoktatásban tanulók! Melyik suliba jártok?
Melyik suli, milyen szak?
Szereted a szakod? Nehéz?
Melyik városban van, mennyire szereted a várost?
Hány kredited van eddig?
Ajánlanád másnak?
NKE-KTK
Igazgatásszervező
Szeretem nagyon, mindig is érdekeltek a jogi dolgok és úgy gondolom, hogy elég széleskörű, használható tudást kapunk. Szerintem nehéz, oda kell magad rendesen tenni, sokszor még a kettesért is. Rengeteg a szóbeli vizsga, több 100 tételek. Volt vizsgám, amiért hetekig szó szerint vért izzadva tanultam, alig aludtam, és a 2es is nagyon nehezen jött össze. Egész több 100 oldalas törvényeket be kell s.ggelni, amit néha már túlzásnak is tartunk, meg naprakésznek kell lenni folyton, hogy mik a változások.
Budapesten van, amit imádok. Soha jobbat Budapestnél :)
2. éves vagyok, 79 kreditem van.
Annak ajánlanám, aki szereti a törit, meg van türelme sokat ülni a száraz anyagok felett.
Szió.
Megpróbálom hasonlóan leírni, mint te :)
SZTE-n tanulok fogorvosnak
2 év csúszással kezdtem, mert csak 3.adjára vettek fel, de ez volt a nagy álmom, nem akartam feladni
szeretem nagyon a szakot, szerintem baromi érdekes, de persze nagyon nehéz is, de én vállaltam
Szegeden vagyok ugyebár, szeretem Szegedet, jók a bulik is :)
34 kreditem van
Annak ajánlom, aki szeretne fogorvos lenni. Ezt mindenkinek magának kell érezni. De erős reálos beállítottság kell ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!