Felsőoktatásban tanulók! Leírnátok, hogyan kezdődött el az évetek?
bementem a megadott időpontra beiratkozni, ott sorba álltam vagy 2.5 órát majd mire rámkerült a sor mondták, hogy így nem iratkozhatok be, mert csak 1 darab igazolványkép volt nálam és nekik 2 kell. (minden szükséges egyéb irat természetesen nálam volt). ekkor elküldtem az ügyintézőt a jó .....-ba majd hazamentem. rá pár napra bementem időpont nélkül a TO-ra és ott simán 5 perc alatt beiratkoztam, ugyanúgy 1 darab képpel. :-D
következő héten volt a reghét, amire nagy ívbe szartam, mivel úgyis tudtam előre minden szükséges infót, mert voltak felsőbbéves ismerőseim, a neptunt meg egy jobbképességű levelibéka is tudja magától használni. azutáni héttől pedig elkezdődött a tanítás. szaktársakkal hamar összehaverkodtunk, ami nem volt nehéz, mert kemény 9en voltunk. mos pedig már az utolsó évet fogom kezdeni szeptembertől. egyáltalán nem olyan nagy dolog, hogy húúú de most egyetemisták vagyunk. a suli ugyanúgy suli, mint a középsikolába volt, csak kicsit nehezebb. vagy inkább érdekesebb, mert ha jó szakot választottál akkor érdekelni fog, amit ott tanulsz (én kémiás vagyok). kb ennyi. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!