Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Matekból 4es vagyok magyarból...

Matekból 4es vagyok magyarból 5ös, felvehetnek engem egy közgazdasági iskolába? Felvételi kell? vagy ennél több kell és én nem vagyok elég jó?

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Kó, de milyen iskola? Középiskola, egyetem? Hány éves vagy?
2009. dec. 14. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
kó helyezz jó
 3/8 anonim ***** válasza:
nem megy :S ááááááááá
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem szakközépre gondol.

A kérdésre válaszolva pedig annyit tudok mondani, hogy a matek az fontos. A 4-es az jó.

De nem csak ezen a kettő jegyen múlik.

Ezek mellett még számít a történelem és idegen nyelv is.

És a legtöbb iskolában van szóbeli vizsga.

Egy kis szintfelmérés alapján.

De van ahol csak szóbeli beszélgetés van. Ott csak olyanokat kérdeznek, hogy mit csinálsz szabadidődben, mit szeretsz, van-e testvéred, melyik a kedvenc tantárgyad stb.

2009. dec. 14. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Közgazdászhoz képest a magyar marha mind1, matek, nyelv, töri.
2009. dec. 14. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:
ja bocs, azt hittem felsőoktatás.
2009. dec. 14. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Igazából nem sokat mutat, hogy hányas vagy. Vannak iskolák, ahol a 2-esért is szenvedni kell, van ahol meg az átlagos tanuló 5-ös, aki máshol megbukna az 4-es (esetleg 3-as, de annál rosszabb tényleg nincs).

Próbáld meg, az pedig az új helyen fog eldőlni, hogy mennyire fekszik neked. Egyébként kb. ez lehet az általános képlet: IQ*szorgalom legyen minél magasabb. Magyarul ha agyilag kicsit gyengébb vagy, de baromi szorgalmas, akkor legalább akkora(vagy akár nagyobb) sikert érhetsz el, mintha magas IQ-d van, de totál lusta vagy. De a lényeg, hogy egy ilyen kérdésből nem lehet megválaszolni amit kérdezel. Próbáld meg, és kiderül. Amit nem próbálsz meg, az sosem derül ki, hogy mi lett volna ha...

2009. dec. 15. 02:49
 8/8 A kérdező kommentje:
középsulira gondoltam jövőre már középsulis leszek
2009. dec. 19. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!