Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hova menjek tovább tanulni?

Hova menjek tovább tanulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves fiú vagyok, Zala megyében lakok. Szeretnék a családomtól, a városomtól távol képiskolában tanulni, főleg a tágabb lehetőségek szempontjából. Budapesten lenne szálláslehetőségem, és nem is lennék egyedül, kettő nővérem is fent él. Német nyelvet tanulok, és nagyon jól is megy, szeretem is , és a jövőmet mindenképpen külföldre tervezem. Arra kérnélek titeket, hogy ajánljatok egy olyan jó budapesti középiskolát-gimnáziumot , ahol a németet tudnám hasznosítani, esetleg egy német érettségivel. Ezek mellett szívesen fogadom a jó tanácsokat, tapasztalatokat, hiszen hangsúlyozom , egy Zala megyei kisvárosban élek. Előre is köszönöm!

2014. márc. 13. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A középfokú felvételi eljárás keretein belül már nem nagyon tudsz középiskolába jelentkezni. Az összes határidő már lejárt.

2014. márc. 13. 22:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Ifen , ez fontos lett volna, de lemaradt , elnézést kerek : 7. osztályos vagyok, jövőre kell beadnom a jelentkezésemet .
2014. márc. 14. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy jó tanuló?
2014. márc. 15. 07:58
 4/9 A kérdező kommentje:
4-es ...:)
2014. márc. 15. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Informatika, kémia mennyire érdekel? :)
2014. márc. 15. 15:35
 6/9 A kérdező kommentje:
informatikát nagyon szeretem , jó is vagyok belole , de elengedhetetlen az angol nyelvtudas hozza , én pedig németet tanulok (és ezt a nyelvet muvelo területeken akarok elhelyezkedni) ugyhogy ebben nincsenek olyan nagy lehetosegeim, a kémiát pedig utalom , ebbol vagyok a leggyengebb (bar ez nagy mértékben a nemtorodom tanarom miatt van). Ui: elnezest az ekezetek miatt
2014. márc. 17. 18:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is németet tanulok, és informatikai szakközépiskolába felvételizek idén :)
2014. márc. 18. 18:55
 8/9 A kérdező kommentje:
18:55 Budapesten?:)
2014. márc. 19. 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, Budapesten. :)
2014. márc. 19. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!