Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A debreceni Csokonai gimiről...

A debreceni Csokonai gimiről mi a vélemény?

Figyelt kérdés
Hanyas átlaggal ill. központival lehet bejutni? Milyenek a tanárok? És a közösség? Olyanok írjanak akik odajárnak és nem csak hallottak ezt-azt.
2014. márc. 8. 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:
4,8al,szar,a Dienesbe gyrere,enis ittvok
2014. márc. 8. 17:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát ez az, nem sok jót hallottam róla...ezek szerint igaz :(( A Dienes milyen? Tanárok? Közösség? Pasik vannak ott egyáltalán? Mert inkább vegyes osztályba járnék..hanyassal kerülnek be? Melyik tagozat a jó? Hány osztály indul?
2014. márc. 8. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Persze,itt keves pasi van,de jók!:D(pasivagyok),tanárok jófejek,el lehet szorakozni veluk,meg jol magyaraznak,jol leadjak az anyagot,a közössèg nagyonjó,tavaly ugy indult h Nyek, kny,c(angol latin),most a kny,vagy a angol latin helyett az eü.osztaly indul,idegyere en imadok idejarni,mindenkit ismerek:D
2014. márc. 8. 19:18
 4/10 A kérdező kommentje:

Lehet gáz amit kérdezek: kisebbség van ott?

Te végül is akkor melyik osztályba jársz? NYEK, ált , vagy eü?

2014. márc. 8. 19:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Nincsenek cigányok,az egèsz suliba 1 van,õ is nagyon jofej,jol tanul..,en az altalanos-angol-latinban vagyok:D
2014. márc. 8. 20:08
 6/10 A kérdező kommentje:
de minimum hanyas tanulónak kell lenni?
2014. márc. 9. 08:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Olyan 4,2 körül.sztem bejutsz:),en ennyivel jutottam be.
2014. márc. 9. 14:24
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát köszi a sok információt. A Csokonai nem valószínű hogy szóba jön akkor. A Dienest mindenképpen beírom és a Medgyessy angol és ált. tagozatát is.

üdv.!!

2014. márc. 9. 14:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Nincsmit,csak a Dienes:3:D,jelolj be a feszbukon,ha gondolod,es ha vmi eszedbejut csak ramkell irnod
2014. márc. 9. 14:46
 10/10 anonim válasza:
Utolsó válaszoló! Tudom,hogy régebbi válasz..De face-n tudnál írni?Dienesbe készülök.:)
2014. okt. 20. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!