Debreceni Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium?
Figyelt kérdés
Biosz tagozatra akarok menni. tavaly évvégi átlagom 4.4 volt. Csak azt látom hogy milyenek a tanárok.Ez most komoly? :O
Még a fazekast jelölöm meg esetleg a TÁG.ot.
Pozitív vélemény nincsen ?
Járok előkészítőre oda magyarból.Matekra a sulinkba.Itthon is a régebbi a régebbi felvételi lapokat csinálom sorozatba.
Ha ide nem akkor hová tudnék még biosz szakra menni ilyen átlaggal ? :/
2012. dec. 27. 11:58
1/7 anonim válasza:
A Csokonai nagyon gyenge azt csak pótléknak jelöld 2-es tanulókat vesznek fel oda, menj a Fazekasba, a Kossuthba vagy a TÁGba szerintem. Elnézést előre a kivételtől, de nekem a Csokonaiba járó ismerőseim többsége nemhogy tanulmányilag de értelmileg sem valami fejlett...
2/7 A kérdező kommentje:
De a fazekasba felvesznek 4.4es átlaggal ?
2012. dec. 28. 10:39
3/7 anonim válasza:
Próbáld meg, ha jól sikerül a központid akkor van esélyed rá, meg ha úgy van még mint mikor én felvételiztem, akkor nem az átlagot veszik hanem csak bizonyos tárgyakat..
4/7 anonim válasza:
a csokit szerintem csak "vésznek" jelöld be.
én is most felvételizek, és harmadiknak jelölöm be.
de 4,4-el szerintem próbált meg a TÁGot és a Fazekast is :D és szerintem a csoki elé rakd be a bethlent, vagy a megyót :)
5/7 anonim válasza:
Kedves első. Minden iskolába járnak "buta" diákok. Azt meg kikérem magamnak, hogy a Csokonai gyenge gimnázium lenne. Én is ide járok és nagyon szeretem. Aki a Csokonaiba megállja a helyét, az a TÁG-ban is megállhatja. Az olasz-magyar kéttanos osztályokat olyan szinten megtanítják olaszul, hogy első év végén simán tudnak kommunikálni egy olasz anyanyelvű emberrel.
6/7 anonim válasza:
Az első hozzászólónak írom most jelentkeztem a Csokonaiba 4.8-as átlaggal fel is vettek szerintem el vagy tévedve a Fazekasba 4.4-es átlaggal nem hiszem hogy be lehetne jutni mivel barátnőn oda jelnetkeztem 4.9-es átlaggal és nem vették fel !!!
7/7 anonim válasza:
Egyetértek az 5-ös válaszolóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!