Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Na most akkor mi legyek?

Na most akkor mi legyek?

Figyelt kérdés
tudom a kérdés érdekesen hangzik de mindjárt kifejtem mire is gondolok. most vagyok elsőéves nyelvszakon és úgy érzem h nem nekem találták ki, mármint nem azért mondom ezt mert nem megy, nem vagyok a legjobbak között de eddig sikerült viszonylag normális eredménnyel teljesítenem. szeretnék váltani de nem tudom h mihez kezdjek, ami igazán érdekel az a kommunikáció a PR szakirány miatt, de azt belátom h azzal a szakkal kevés az esélyem az elhelyezkedésre. és most h nem tetszik ez a szak nem tudom mihez kezdjek, azt biztosan tudom h ezt nem szeretném folytatni, úgy gondoltam h még ezt a félévet befejezem és utána váltok, de nem tudom h mire kellene. persze nem azt várom h most megmondjátok h erre meg arra a szakra menjek, hanem tanácsokat h melyek azok a szakok amivel az ember ér is valamit és esetleg van köze a pr-hoz. előre is köszi :)

2014. márc. 7. 20:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!