Milyen egyetemi szakot kéne elvégeznem, hogy politológus, illetve újságíró legyek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 18:47
1/8 anonim válasza:
Bármily meglepő: politológiát... [link]
újságíró meg ne akarj lenni
2/8 anonim válasza:
Politológiát. De inkább egy alapvető internet és google használat képzést ajánlanék neked.
3/8 anonim válasza:
Nem baj, ilyen agyi szinttel hozni fogod az ő színvonalukat. (van közös órám politológusokkal...)
4/8 anonim válasza:
kommédia, vagy magyar ba+kommédia minor
vagy ha zsidó vagy, akkor nem kell semmit kábé
5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok zsidó-_-
Lehet, a kérdésemből nem tűnt fel(amit meg is értek), de az újságíráshoz milyen szakra kell mennem? Média?
2014. febr. 20. 20:59
6/8 anonim válasza:
Újságírás: magyar szak, szabad bölcsészet, kommunikáció & média, innen kerül ki a "legtöbb" újságíró
Politológus : politológia, nemzetközi tanulmányok
7/8 anonim válasza:
én épp azt írtam le, hogy melyik szak kell az újságíráshoz, ha nem tűnt volna fel..
utolsó, a legtöbb újságíró zsidó, csak szólok
8/8 A kérdező kommentje:
A legtöbb újságíró zsidó? Erről hol olvastál?
2014. febr. 21. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!