Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hányan fognak kiesni előlem?

Hányan fognak kiesni előlem?

Figyelt kérdés

Szóval a debreceni Vegyipari szakközép iskolába jelentkeztem.300 valahányan jelentkeztek de tudom hogy ezek közül kb.100 van aki a Kossuthot TÁGot Fazekast vagy másik iskolát jelölt meg elsőként és csak 'mentőnek' írta be a vegyit.2 csoport van az 5 éves kéttan amire menni szeretnék és a 'sima' ami úgy emlékszem 120 fős és ezt bontja osztályokra ha jól értettem.Én a kéttanra akarok menni ahová 34 főt vesznek fel.Sajnos csak a 86.vagyok..A 120 fősben benne vagyok de én mégis a kéttanra szeretnék menni..van rá esély hogy bekerüljek?

14/l

2014. márc. 3. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Összesen fognak 120 embert felvenni?
2014. márc. 3. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:

És a kéttanosra hányan jelentkeztek?

Szerintem van esélyed, ha végül sokan mégis a TÁG-ba, Kossuthba stb. mennek

2014. márc. 3. 18:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Elsőnek:2 tagozat van:Sima szakmacsoportszerű ahova 120 embeet vesznek fel és ezt 3 osztályra bontják.A másik a kéttannyelvű ahova az első 34 főt veszik fel.Összesen háromszáz valahán ember jelentkezik ebből a 86.vagyok de min.50 max.100 ember közülük első helyre a Kossuthot, TÁGot meg ilyeneket írta.Sok ismerősöm van onnan tudom ezt.na most szinte minden gimnáziumban van biosz vagy kémia vagy egészségügyi szak.Szinte minden ilyen szakos 'mentőnek' beírta a Vegyit mivel ide nem kell szóbeli.Van sok olyan ismerősöm is aki pl.Matekra jelentkezik mégis beírta a Vegyit.Ezért gondoltam hogy ha ezeknek az embereknek akár a fele vagy negyede beírta a Vegyit és ugye máshová vették fel őket akkor minimum 50 embernek kell kiesnie.Ti mit tudtok erről?Én ismerőseimtől, tanáraimtól hallottam ezt.
2014. márc. 3. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:

És mennyi pontod van?

Ha kiesnek ötvenvalahányan, akkor bent vagy

2014. márc. 3. 19:09
 5/7 A kérdező kommentje:

Na azt nem tudom:D

200 felett van de nemtudom pontosan

2014. márc. 3. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is otvenvalahany ember kell hogy kiessen,es akkor bent vagyok:D szerintem van eselyed:)
2014. márc. 5. 17:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Igazából kicsit elnéztem.84.vagyok kereken 50 embernek kell kiesni:D

Utolsó szurkolok neked!:D

2014. márc. 6. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!