Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik a jobb a KARINTHY vagy...

Melyik a jobb a KARINTHY vagy a FAZEKAS gimnázium?

Figyelt kérdés
Érveket kérek előre is köszönöm.:)

2014. márc. 1. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, mivel szeretnél foglalkozni. Ha nyelvvel, akkor Karinthy. Ha mással, akkor Fazekas - ha bírod, hogy nagyon-nagyon hajtanak.
2014. márc. 1. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Teljesen más a két intézmény
2014. márc. 1. 21:40
 3/8 anonim válasza:
A Fazekas jobb, de szerintem egy Karinthyval jobban jársz, mert az nyelves, és onnan is simán bejutsz jó egyetemre. :)
2014. márc. 1. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
A Fazekas Debrecen elitiskolája, nem hiába az a sok statisztika...
2014. márc. 2. 11:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Attól félek h a Fazekas csak a tanulásra összpontosít ,így éjjel-nappal csak tanulni kell és semmi idő sem lesz a pihenésre esetleg szórakozásra. Valóban ilyen hajtós a Fazekas?
2014. márc. 14. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindkettőbe fölvettek?
2015. febr. 28. 16:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Végül be se jelöltem a Fazekast. Elsőnek a Karinthy-t és fel is vettek.
2015. márc. 5. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak tudnám, melyik nyomorult kis senki pontozta le a válaszom (4.). A címben feltett kérdésre nyilván szinte senki nem tud adni pontos választ, mivel az ember általában egy középiskolát végez. Én a Fazekasba jártam, csak megerősíteni tudom a pozitívumokat. Így segítsen az ember...
2015. márc. 6. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!