Milyen iskolák? Melyik a jobb?
A Karinthy Frigyes Gimnázium vagy a Veres Pálné Gimnázium...?
Mind a kettő nagyon tetszik...! Szóbelin is nagyon tetszettek...:)Gondba estem, melyiket is válasszam
Milyen hagyományok, programok, szakkörök vannak a suliban? A hangulat, a tanárok, az osztályok milyenek?
Humán beállítottságú gyerek vagyok, írás olvasás, nyelvek...ez érdekel főként. Fontos számomra a jó közösség, a jó tanári kar:) Melyik lenne a jobb nekem?
Oda járó diákok!? Mik a vélemények?
Voltál már valamelyikben szóbelin?
Vagy most mész?
#1, azt írta, a szóbelin is nagyon tetszettek neki a sulik. Itt a válasz a kérdésedre.
Kérdező, ha csak szimpátiára kéne választani, akkor nekem a Veres Pálné jobban tetszik, én a Karinthytól elhidegültem az előkészítőn. De ha neked tetszik, ez ne befolyásoljon, hogy nekem nem szimpatikus. :) Ha igazán a humán érdekel, szerintem a Veres Pálné lenne a nyerő, mert neki van kifejezetten humán tagozata. A Karinthyban a nyelvek erősek, de úgy tudom, a többi tantárgy átlag gimnáziumi szinten megy, nem olyan kiemelkedő. Plusz szerintem hangulatilag is jobbakat hallani a VPG-ről. :) De nézelődj körbe itt a két gimiről, nagyon sok kérdés van róluk, hátha jobban informálódsz! :)
Az angol tagozatra mennél a Karinthyban?
Mert az állítólag nagyon jó-
Igen, a kéttan angolra...
A VPG-ben milyen szokások, hagyományok, kirándulások vannak?
És a KFG-ben?
:)
Elég fontos lenne...
Milyen a VPG-s igazgató?
Milyenek a tanárok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!