Szóbeliztető leszek egy gimnáziumba, milyen kérdéseket lehetne feltenni a jelentkezőknek?
Figyelt kérdés
Nem az ilyen sima, "miért szeretnél idejönni?" - kérdésekre gondoltam :)2014. febr. 27. 21:10
1/10 anonim válasza:
Szóbelin egyszer azt kérték tőlem, hogy meséljek a barátaimról.
Elég sokat elmondott rólam a válaszom.:)
3/10 anonim válasza:
... plusz írni sem tudsz. Hogy akarsz így gimnáziumBAN felvételiztetni?
5/10 anonim válasza:
Milyen tantárgyból felvételiztetnél?
6/10 anonim válasza:
Gimnáziumi felvételin az adott intézmény pedagógusai felvételiztetnek, nem holmi gyakorizó kamaszok...
7/10 anonim válasza:
ez nem igaz, előző válaszoló. Én most voltam szóbelizni és volt olyan hely ahol egy diák is részt vett és kérdezgetett tőlem. pl azt hogy járok e színházba.
8/10 anonim válasza:
Minek kell szivatni a szegény szóbelizőket
Így még streszszesebb nekik ez az egész
9/10 anonim válasza:
Én is voltam olyan szóbelin(tízszeres volt a túljelentkezés, az iskola minden termében szóbeli volt:D) ahol diákok is felvételiztettek:)
10/10 anonim válasza:
Tőlem kérdeztek olyat, hogy mit szoktam nézni a tv-ben, mit szoktam csinálni szabadidőmben.
Sok szerencsét!
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!